Maailma on pilalla

29.11.2009 - 22:42 / Wolf.


import20

marttiblogiin

 

 

 Kattokaa, piirsin Martin! Joka ei näytä Martilta, mut ihan sama. En löytäny sopivaa referenssikuvaa (enkä osaa käyttää sellasia muutenkaan), joten vetelin aika pitkälti päästäni.

Jee jee.

Miks mun päässä on vain Eppuja nykyään? Aivoni ovat korruptoituneet. Tuntuu kuin kokisin nostalgia-aaltoja jostain 80-luvun uumenista, vaikken ollut silloin vielä olemassakaan, en edes solutasolla. Ehkä ne on jostain mun menneestä elämästä. En kylläkään usko sielunvaellukseen.

 

 

Jepulis.

Kategoria: Angst, Random.Yksi vastaus - “Maailma on pilalla”

 1. Aada Kirjoittaa:

  Nyt tulee kyllä vanhaan postaukseen kommentti, mut löysin vasta blogis ja on ihan pakko kommentoija!

  Vaikka en ite Eppuja koskaan oo kuunnellu enkä sen kummemmin tykkäilly, ni tuo tunne et ku vaan pääsis 80-luvulle. Ite nimittäin tykkäilen yhestä saksalaisesta bändistä, mikä alotteli 80-luvulla.
  Mut vaan nii prikulleen sama, et välilä tuntuu et on tyyliin syntyny ihan väärään aikakauteen, ku tosiaan musiikki radiossa on ihan sontaa ja musiikki käsitteenäkii sisältää kaikkee roskaa. Välilä ketuttaa vaa nii paljon et on pitäny syntyä 90-luvulle ku kaikki kiva oli jo ohi, vaikka äiti sanookii et ei se 80-luku jnyt nii hienoa ollu (se ite eli siis nuoruutesa sillon).

  Mut mie jatkan blogis selaamista eteenpäin. Pitää joskus kanssa selata siun Devaria vähän lähemmin, näyttää työt kuitenkii kivoilta :) Ja ku ite oon kanssa aikamoinen lyijärin ystävä ja piirtelen paljon lyikkärikuvia.

  -AadaBlogroll

Minä muualla

Päheit nettisarjiksii

Kategoriat

Archives