Joulukalenteri, luukku viistoist.

15.12.2009 - 23:47 / Wolf.


luukku15

Pahoittelen paskaa laatua, aloitin joululoman etuajassa, eikä äidin skanneri toimi. Jouduin turvautumaan kameraan, ja tarkkuus on sen mukainen. Kai siitä jotain selvää saa. Näillä eväillä siis mennään jouluun asti, että mikäli ylipäänsä saan mitään aikaiseksi, loput luukut piirretään koneella. Varautukaa siis laadun drastiseen romahtamiseen, minä ja tabu ei tulla toimeen keskenämme.

Kategoria: Joulukalenteri.Yksi vastaus - “Joulukalenteri, luukku viistoist.”

  1. Mussu Kirjoittaa:

    Haha, mie katsoin joskus ihan penskana Sinistä laguunia ja siinä uivaa alastonta neitokaista ihan täpinöissäni, siitä taisi heti tulla miun lempileffa.. Linkitin muuten blogisi, hauska tietää. Hiihoo o/Blogroll

Minä muualla

Päheit nettisarjiksii

Kategoriat

Archives