Sukat kastuu hangessa

3.01.2010 - 23:25 / Wolf.


import22

Kategoria: Angst, Tulevaisuus.



7 vastausta - “Sukat kastuu hangessa”

  1. Joakim Kirjoittaa:

    Tähän pystyn aika hyvin eläytymään, koska on tuntenut samoin. Koska juuri sillä hetkellä on niin hemmetin yksinäinen olo ja paha olla niin tuntuu siltä, että tulee olemaan aina yksin. Samalla olo tuntuu vielä pikkuisen pahemmalta kun tuntuu että se on täysin typerää, koska eihän siitä voi olla varma, varsinkaan näin nuorena.

    Onneksi se tunne menee ohi, huh, sitä ei kukaan kestä pitkään :I Mutta se palailee takaisin silloin tällöin, valitettavasti.

  2. Daniel Kirjoittaa:

    Samastun näköjään vahvimmin näihin angstisimpiin. Mulle tulee melko vahvoja emotionaalisia reaktioita näistä. Musta tuntuu tosi pahalta, että sulla on/ on ollu paska olo.

  3. [Blocked by CFC] Wolf Kirjoittaa:

    On varmaan ihan luonnollista samastua eniten niihin angstisiin, koska niitä tehdessä on ite ollu tosi syvällä siinä tunteessa, ja ainakin toivon, et se välittyy lopputuloksesta. Vaikka se saattaakin käydä vähän ykstoikkoseks ja latistua, ku tuntuu et on koko ajan vaan niitä angstisia juttuja. No, minkäs sitä aivoilleen voi, enhän mä tätä ketään miellyttääkseni tee…

  4. -GreenCow- Kirjoittaa:

    minö olen AIVAN SAMAAMIELTÄ KANSSASI kaikki mun kaverit on seurustellut ja minä en ees oo kun jotain vitnun salailua veätnyt pojan kanssa joka kesti jotain VIIKON siis YHEN VIIKON
    ( JÄTKÄHÄN OLI PELIMIES ) ja mun kaverikin sanoi että se on tyttöjen kanssa ja mä haluun pojan joka kunnioittaa mua ja ajattelee päällä eikä munilla :C

    Miksi et ole kolmetoista vuotias Wolf haluaisin olla sun kanssasi :–_C

  5. Kassu Kirjoittaa:

    Löysin tämän blogin sattumalta tänään, kiinnostuin ja aloin lukemaan aivan alusta. Tämä kyseinen postaus tuntuu niin tutulta monien muiden tavoin. Joskus sitä itsellekin tulee vain sellainen olo että enkö oikeasti vain kelpaa kellekään? Kaikki kaverit ovat joskus jonkinlaisessa suhteessa tms olleet tai saaneet vastaihailua muilta, itse en koskaan. Itsetunto tulee aika-ajoin hirveisiin pohjamutiin ja silloin tuntee itsensä vain rumaksi ja mitättömäksi, ettei mistään tule mitään. Samoin ahdistaa ettei kouluunkaan tule pääsystä mitään, opisto ainoa paikka joka huolii.
    20 vuotiaan naisen tai miehen elämä voi sitten olla vaikeaaa…

    ps. olet yksi ensimmisistä pojista jotka törmään pitävän kiinnostavaa sarjakuvablogia. Piirrät hyvin ja tyylisi on mukava

  6. Wolf Kirjoittaa:

    Kiitän kehuista ja avautumisesta. Se on tavallaan kai jotenkin sadistista, mutta mua aina lohduttaa se, että muilla on samantyyppisiä ahdistuksia. Vertaistukea tai jotain. Joten kiitos.

  7. suvimaria Kirjoittaa:

    Ehkä en olekkaan niin itsekäs kun tunnen samanlaisia tunteita. Muillakin on kai joskus paha olla.
    On ihan kamalaa olla jouluna näin masentunut, kun sukulaiset katsovat oudosti. Möläyttelen sopimattomia asioita ja haen liikaa lohtua. Kuolen häpeääni ja tukehdun omaan syyllisyyteeni.



Blogroll

Minä muualla

Päheit nettisarjiksii

Kategoriat

Archives