Aivovamman seuraava aste

28.01.2010 - 19:30 / Wolf.


import29

Kategoria: Angst.Yksi vastaus - “Aivovamman seuraava aste”

  1. -III- Kirjoittaa:

    Jaksamisia! Mä kävin itekki muuan vuosi sitten psykiatrilla ja sain lääkkeitä. Ei ne minuun kyllä vaikuttaneet, ei tainnut olla aivojeni ainepitoisuuksissa mitään vikaa – tai sitten olivat vain väärää tyyppiä. En halunnut sitten muutaman kuukauden kuluttua enää jatkaa. Ehkä ikääntyminen tekee tehtävänsä tai sitten mielekäs tekeminen ja vilkastunut sosiaalinen elämä, etten oikein osaa kaivatakaan ammattiapua kuin vain toisinaan. En kyllä vieläkään tiedä, olenko masentunut vai en. Jos olen, niin sitä on kyllä jatkunut niin kauan etten muusta muistakaan.

    Hauska, henkilökohtainen blogi sulla. Voisin itsekin kuvitella pitäväni tällaista. Törmäsin tänne kuluneella viikolla etsiessäni materiaalia sarjakuvatyöpajaan, jonka kävin pitämässä tänään. Keep it up, bro!Blogroll

Minä muualla

Päheit nettisarjiksii

Kategoriat

Archives