Kuplimme Tampereella

22.03.2010 - 16:19 / Wolf.
9 vastausta - “Kuplimme Tampereella”

 1. Eve Kirjoittaa:

  Heh, Stalkers’R’Us iskee kuin Espanjan inkvisitio konsanaan, aina yhtä odottamatta. xD
  Ida (http://aimel.sarjakuvablogit.com/) ja miä luetaan tätä sun blogias, jossa taidetaan muutamanki kerran mainita että oot Lahen kansanopistossa. Ida pikku bändäri innostu heti kyselemään onko sulta mitään myynnissä kun bongattiin tein Lahtelaisten myyntipöytä. Mutta elä säikähä, et ole ainoa joka on joutunut Inkvisition hyökkäyksen kohteeksi. x) Ja me ollaan ihan mukavia ja kilttejä muutenkii, nii.

  Pöllötyyppi muuten löytyy osoitteesta myrntai.deviantart.com. Ostin iteki pari pinssiä ja viisaana nappasin käyntikortin messiin, hyvä minä.

 2. Wolf Kirjoittaa:

  Haa, kiitoksia! Muistelinkin sen olevan myrn-jotain. Tsiigailin niitä käyntikortteja, mut niitä oli enää yks jälel ni jotenkin kuvittelin painaneeni sen mieleeni. Aivot feilaa joskus.

  Stalkkaus on hassua, stalkkaan itse jotain miljoonaa ihmistä, mutten koskaan meinaa uskoa, että mussa olis jotain stalkattavaa. XD

 3. Ida Kirjoittaa:

  Öh, niin, aivan kuten Eve sanoi. Oltiinks me oikeasti muka ainoita jotka kyseli sun perään..

  Pahus, sä olit oikeesti paikalla.. Oisin halunnu kuvasigneerauksen tuota, vaikka mun käteen tai luonnoskirjaan. Hesan festareil sit?

 4. Wolf Kirjoittaa:

  Mut en mä oo mitenkään erityinen! D:

  En tiä oonko Hesan festareil myymäs (näillä näkymin en, mut eihän sitä koskaan tiedä), mut luultavasti siellä palloilen paikalla kumminkin, kuten monissa muissakin paikoissa (kaiken maailman animeconeissa etcetera). Aina voi tulla tökkimään, vaikka musta sanotaankin, et oon pelottava. XD En pure. Paljon.

 5. Kaifangerith Kirjoittaa:

  Haha toi vika ruutu ja sun ilmees on huippuja :D

 6. Maissi Kirjoittaa:

  Hahaa, eli mä olen käynyt kyselemässä Wolfia Even ja Idan jälkeen, koska en kuulemma ollut ainoa joka niin oli tehnyt. Great minds think alike.

  Harmi sinänsä etten tajunnut sun olevan Kupliissa, koska olin ite koko ajan Pienlehtimarssissa. Joku toinen kerta sitten.

 7. Maissi Kirjoittaa:

  Nöyh, mä luulin jo postanneeni kommentin, mutta nyt se hävis jonnekin. Pointtini oli kuitenkin tämä:

  Mä kävin ilmeisesti Even ja Idan jälkeen kyselemässä Wolfia, koska joku oli kuulemma käynyt jo ennen mua. Ja harmi etten tiennyt sun olevan Kupliissa, koska ite hengasin Pienlehtimarssissa melkein koko päivän.

 8. Wolf Kirjoittaa:

  Mä en tajuu tätä, tää jostain syystä paiskaa kaikki kommentit spammiin niin, et ne pitää erikseen hyväksyä, vaikka mielestäni oon säätänyt niin, ettei mitään laiteta spammiin ikinä. Ei voi ymmärtää.

 9. Ida Kirjoittaa:

  Noni ei ees oltu Even kans ainoit. Jee, Maissii!!Blogroll

Minä muualla

Päheit nettisarjiksii

Kategoriat

Archives