Melkein tekis mieli kävellä tahallaan alle

31.03.2010 - 20:21 / Wolf.
4 vastausta - “Melkein tekis mieli kävellä tahallaan alle”

 1. Iris Kirjoittaa:

  Tällainen ojasta tullut random espoolainen ilmoittautuu blogisi seuraajaksi o7

  Mutta on kyllä itsekkin tullut kelailtua, että mitä kun ei kadun yli päästetä. Et kivasti siinä saa aina jännittää katua ylittäessä että pääseekö vai eikö ja että kuinka monta sekunttia aikaa saa juosta toiselle puolelle :\

  Mutta etten nyt turhuutta selittäisi, niin pakko vaan sanoa, että tehokkaana stalkkaajana on tullut käytyä kattomas kuvias myös devissä, ja ihan suuresti ihailen tuollasta ahkeraa jätkää jollane sinä oot. Että tsemppiä vaan, jatka näin upeesti piirtämistä!

 2. Maissi Kirjoittaa:

  Siis parastahan on just se, että hyppää siihen auton eteen piruuttaan viimeisellä hetkellä, ja sitten laahustaa mahdollisimman h-i-t-a-a-s-t-i yli. Ja kaikki se ihan vaan kiusallaan, kun ei vapaaehtoisesti päästetä tien yli.

  Niin joo, ja sen sijaan että kävelis tahallaan alle, kannattaa tahallaan heittäytyä siihen konepellille sellaisella James Bond -tyylisellä kierähdyksellä.

 3. Myrntai Kirjoittaa:

  Multa irtoo hyvin helposti keskarit ja ärränpäät tollaisille autoilijoille, oon vissiin Tampereella oppinut liian hyvälle. Kuopiossa ei todellakaan uskaltas samaan malliin lähtee suojatielle jos arvostaa henkeään, täällä taas kyllä pitää oikeuksistaan kiinni ja narisee kaupan päälle suojatien päällä jumittavista autoista :D.

 4. Annika Kirjoittaa:

  Oon kyl huomannu että Lahdessa tööttäilevät ihan kauheesti. Varsinkin jos autolla ajaa keskustassa niin joka nurkassa joku tööttää vaikk ajais ihan oikein. Ihan uhalla kyllä lähden aina hyppimään siihen keskelle tietä niin saavat tööttäillä vielä lisää.Blogroll

Minä muualla

Päheit nettisarjiksii

Kategoriat

Archives