Ei sankariainesta

5.04.2010 - 19:25 / Wolf.


Kategoria: Angst.4 vastausta - “Ei sankariainesta”

 1. Kokemuksen Rintaääni Kirjoittaa:

  Unohda jo mennyt kamaluus (sanoi Nyyti mutta tarkoitti myös nykyistä), on edessämme kaikki kauneus ja ihanuus.

  Parasta elämää on se, jossa on paljon edessäpäin. Kuolemaksi kutsutaan sitä, missä ei ole enää mitään odotettavaa. Unelmat ovat sitä vaarallisempia, mitä enemmän niistä puhuu. Ääneen sanotuilla unelmilla on tapana käydä toteen.

  Ihanat oli unien kuvat sulla tänään.

 2. Kokemuksen Rintaääni Kirjoittaa:

  Ja sankariainesta, sitä puolestaan on niissä, jotka myöntävät pienuutensa. Pienimmillään on varmaan juuri silloin, kun puhuu epärealistisimmilta tuntuvista unelmistaan.

 3. Maissi Kirjoittaa:

  Joo, osta se kitara vielä joskus. Mäkin vielä joskus lähden koko kesäksi reissuun ja ajan Amerikan halki autonromulla. Mut sitäkin unelmaa mä olen jo “harjoitellut” pienemmällä unelmalla – kävin reilaamassa. Kai se pitää jostain vähän pienemmästä aina aloittaa.

 4. Aada Kirjoittaa:

  Niin tasan sama.
  Miulla tosin on unelmia ollu aina, mut enemmänkii ne on ollu sellasia… kuvitelmia ku mitää mitä oikeesti toivois. Tänä syksynä on vasta heränny jonkillaisia ihan oikeita ajatuksia tulevaisuuden suhteen (oon 19 enkä vieläkään omista mitään koulutusta tai mitään…), ja tajusin et jos tarpeeks haluaa ja tekee tarpeeks asian eteen, sen voi saavuttaa. Et ei ajattele sitä konditionaalissa, vaan futuurina.

  Mut toisinaan sitä tulee ajatuksia mitkä ei oo mahollisia vaikka miten haluis, esim. se et sais elää jossain maailmassa tai kaupungissa jota ei ole olemassa, tai et pääsis johonkii vuosikymmeneen mikä on jo menny. Ne on nii inhottavia ja turhauttavia et tekis miel repii tukka päästä ja vaan nukkua heräämättä ollenkaan enää.

  Mutta, jatkan taas blogin lukua. Sie vaan käsittelet nii paljo asioita mitkä herättää itessäkii ajatuksia tai on itelle tosi tuttuja, ja sit on vaan ihan pakko kommentoida!Blogroll

Minä muualla

Päheit nettisarjiksii

Kategoriat

Archives