Kai se normaalin raja jossain menee

14.04.2010 - 11:23 / Wolf.


Kategoria: Random.4 vastausta - “Kai se normaalin raja jossain menee”

 1. Maissi Kirjoittaa:

  15 tuntia vuorokaudessa?! Ei jeesus, en ihmettele että lopetit.

 2. Wolf Kirjoittaa:

  Joo, laskin olevani keskimäärin yheksän tuntia vuorokaudessa hereillä, ja senkin koko ajan toivoin olevani nukkumassa. Ei kovin normaalia. Oon ollu nyt muutaman päivän ilman ja heti on virkeempi olo.

 3. Eve Kirjoittaa:

  Njoo jännittäviä mömmöjä, miulla ne taas aiheutti niin kammottavan pahoinvoinnin koko siks ajaks ku söin niitä, että lopetin suosiolla. Ja mitä sitä suotta lääkärille ilmottelemaan~ Mutta puolentoista kuukauden pahoinvointi joka loppuu ku seinään mömmöjen lopettamisella viittas jotenki jännästi siihen et Sertralineista ei oikein ollu mihinkään 8|

 4. Aada Kirjoittaa:

  Miulla yks lääke aiheutti väsymystä. Nukun kyllä edelleen tosi paljon ja oon väsyny periaatteessa koko ajan, mut en kuitenkaa niiii väsyny ettenkö kykenis toimimaan.
  Mut tätä yhtä lääkettä ku piti ottaa alussa aamulla kaks tablettia, ni auta armias ku töissä olin ja tyyliin nukuin istualtaan ku olin vaa nii poikki sen lääkkeen takia. Myöhemmin se siirrettiin iltaan, ja se väsytti ihan saakelisti iltasin mut ainakii sain unta. Mut aamulla oli vaikee herätä.
  Miulla vaan oli Ketipinor -niminen lääke, ja se oli pelkoihin ja ahistukseen.Blogroll

Minä muualla

Päheit nettisarjiksii

Kategoriat

Archives