Stupid makes the world go round

28.06.2010 - 0:00 / Wolf.Okei, en tiedä mitään kirgisialaisten kansanäänestysten luotettavuudesta, mut ei ole ihan vieras ajatus täkäläisillekään tuo.

Kategoria: Pyhä aivottomuus, Random.4 vastausta - “Stupid makes the world go round”

 1. sis Kirjoittaa:

  Joo. Ja surkuhupaisaa on myös se, että ydinvoimapäätöksiä Suomessa haluttais siirtää seuraavalle eduskunnalle, että ihmiset vois äänestää seuraavissa vaaleissa oman ydinkantansa mukaan. Ihan kuin lisäydinvoimasta ei oltais puhuttu jo tätä ja edellistäkin eduskuntaa valittaessa. Ja miten ihmiset äänesti? No just näin.

  nimim. Ydinvoimankritiikillähyväksyväuusiutuviakannattavavihreitääänestänyt

 2. Wolf Kirjoittaa:

  Musta on vaan niin hupaisaa, että maassa, jossa oikeasti kysytään kansalta jotain, ihmiset eivät halua vastata.

  Mun mielestä olis hirveän kiva, jos Suomessa järjestettäis edes joskus kansanäänestyksiä edes jostain. Ydinvoimasta esimerkiksi, ei siitäkään tartteis sen jälkeen sitten enää jauhaa. Mä en pidä siitä, että täällä valtaa pitävät henkilöt (jotka joo me ollaan äänestetty sinne, mutta ne on silti itsenäisesti ajattelevia ihmisiä) vaan päättää meidän puolesta isoja asioita, joista melkein kaikkialla muualla on äänestetty. Se on hassua, ne ilmeisesti pelkää, että kansa sanoo ei, joten kansalta ei kysytä. Onpa demokraattista.

  Suomessa ei nyt muutenkaan voida puhua mistään demokratiasta. Voi heittää mitä tahansa mielenosoituksia eduskuntatalon eteen ja addressia ministerin pöydälle, mutta mitään ei tapahdu. Jipii.

  Joo. Mulla on joku kauhea valtioviha menossa. Oon yrittänyt kauheasti keksiä jonkun kaikille reilun tavan pitää valtiota pystyssä, ja olen todennut, että se vain ei ole mahdollista. Demokratiakin on paskaa, koska A) se ei toimi käytännössä, ja B) se sortaa vähemmistöjä. Eli siis hyvästi valtiot, järjestäydytään heimoyhteisöiksi!

 3. Kiwi Kirjoittaa:

  Oon Wolf miettiny tuota samaa jo pitkään, kivaa aina nähdä lisää ihmisiä joita sama ihmetyttää: Ollaan ”demokraattisia”, ja silti kansalta ei kysytä mitään? Tehdään vain pieniä tutkimuksia siitä, mitä mieltä tuhat ihmistä on, eikä nekään tulokset vaikuta mihinkään, mitenkään.

  Kyllä, heimoyhteisöiksi kaikki, ja pottumaat pystyyn ^^

 4. Kölö Kirjoittaa:

  Suomessa on pidetty kansanäänestys jopa kaksi kertaa. Euroopan unioniin liittymisestä ja kieltolaista kysyttiin kansalta, mutta äänet eivät ratkaisseet, vaan päätöksen teki lopulta eduskunta. Kansanäänestys taitaa olla synonyymi mielipidekyselylle?

  Mielestäni suurin osa politiikoista on korruptuneita! En luota lainkaan noihin päättäjiin, mutta eivätpä ole haitanneet minun elämää VIELÄ!Blogroll

Minä muualla

Päheit nettisarjiksii

Kategoriat

Archives