Nyt on ihmiskunnan yksinäisin jätkä liikkeellä

25.08.2010 - 16:35 / Wolf.


Kategoria: Angst, Koulu.7 vastausta - “Nyt on ihmiskunnan yksinäisin jätkä liikkeellä”

 1. retu Kirjoittaa:

  Ne on paskoja ja oikeasti ne eivät vain tiedä, mitä sanoa. Lauri just sano, että olet niin helppo ihminen siitä, että sua ei tarvitse arvuutella – olet, mitä olet. Meille saa aina tulla turvaan.

 2. Tepo Kirjoittaa:

  Todella mainio tapa pitää blogia! Tätä lukee jo ihan senkin takia, että poikkeaa ulkoasultaan ns. perinteisistä. Jatka samaan malliin :)

  PS. Zen Cafe on aina paikallaan.

 3. Kata Kirjoittaa:

  hei miten mä vasta nyt oon tajunnu tulla lukemaan näitä. nää on ihan mahtavia! keep up the good work!

 4. Aino Kirjoittaa:

  I totally agree. Sosiaalisuus ahdistaa, kun joutuu kannattelemaan sitä yksin pienillä voimillaan. Ei pitäisi miettiä mitä muut ajattelee tai ylianalysoida jokaista käytyä keskustelua, mutta minkäs teet :b

  Mahtava blogi, seuraan mielenkiinnolla. Sulla on hyvä piirrostyyli. Tsemppiä!

 5. hui Kirjoittaa:

  oot ihana :l

 6. Aada Kirjoittaa:

  Mie en ees tiiä mitä sanoa, ku oikeesti niin samat jutut on itellä! Miullaha on diagnosoituna sosiaalisten tilanteitten pelko ja selektiivinen mutismi eli valikoiva puhumattomuus. Miun sos.fobiakii pääosin kehittyny tälläseks mikä se nyt on, ni sen takia et minnuu on nii paljon kiusattu koulussa ja yläasteella tuli sen kolme vuotta kestäny syrjiminen enemmän tai vähemmän näkyvästi. Ja vähitellen kaikki kaveritkii jätti ja olin ysiluokan puoleen väliin yksin, ja sen jälkeen en oo osannu enää olla ihmisten kanssa.

  Mie itseasiassa en sano mitää jos ei puhutella, koska pelkään jotenkii et “säikäytän” ku joku ei tajua et puhun hälle, ja muutenkaa en sano mitään jos ei oo oikeesti asiaa, koska tulee tyhmä olo jos alan selittämään jotai kakkaa mikä ei liity yhtään mihinkään.
  Ja aina ku oon rohkassu ilmasemaan mielipiteeni, ni kaikki on sit kääntyny nii et on vaa satanu loskaa niskaan. Tai ihmissuhteet loppunu tai jotai muuta yhtä kivaa.

  Joo, en tiiä kiinnostaako sinnuu yhtään ees lueskella näitä miun kommentteja mitä nyt tässä oon heitelly ja heittelen, mut kuhan nyt vaan sellanen olo et PAKKO kommentoida ku nii samallaisia juttuja. Ja en kovin usein törmää ihmisiin jonka ajatusmaailma on näinkii samallainen, ja ku sit ihmiset jotka ei oo kokenu samaa ni ei vaan ymmärrä minnuu pätkän vertaa.

 7. Dimmy Kirjoittaa:

  Sä vaan olet selkeästi tavannut liian pehmeäpäisiä ihmisiä joilla ei ole elämänkokemusta kuulla radikaaleja juttuja. Välillä tulee itsellekin vastaan… Älä luovuta. Onhan tässä maassa vielä hyviäkin tyyppejä jäljellä. Luen tätä blogias tässä tiistain ratoksi läpi…Blogroll

Minä muualla

Päheit nettisarjiksii

Kategoriat

Archives