13-14

6.09.2010 - 0:46 / Wolf.


Kategoria: 50 asiaa minusta, Angst.5 vastausta - “13-14”

 1. imyynonA Kirjoittaa:

  Toivottavasti kaikki kääntyy sinulle parhain päin. :/

  Tuosta tunteiden oksentamisesta ja muusta tuli mieleeni, että koetko, että näiden sarjakuvien kautta pystyt onnistuneesti “oksentamaan” sen mieltä vaivaavan asian juuri oikein ulos? Onko sun ajotukset oikeasti jotenkin näin… herkkiä ja kaunosieluisia kuin sarjakuvasi, itsellä se ulostuleva teksti on ainakin aika karkeaa mielessäni. En tiedä, että ovatko ihmiset vain erilaisia vai sensuroitko jotain itse.

  Tai että itse ainakin valitsen sarjakuvantekeleisiini lopulta sanat ja kuvat, jotka vähiten kuvaavat totuutta, vaikka päässä on miljoona ajatusta kun niitä teen. Jotenkin tosi tyhjiä ja ohuita. Mietin, että onko sinulla sama, vai koetko pääseväsi “ytimeen” näissä sarjakuvissa?

 2. Wolf Kirjoittaa:

  Haha, olen kuvitellut, että mun teksti on aika karkeaa. Tai näin olen ainakin tullut ymmärtämään saamistani kommenteista, niissä kun usein huomautellaan kärkevyydestäni ja siitä, miten en näe asioita itseni ulkopuolelta. En yleensä yritä tietoisesti sensuroida muuten, kuin mitä nyt sanoiksi pukeminen väkisinkin ajatusten sisältöä muuttaa. Saatan kuulostaa joskus todellista kaunosieluisemmalta ehkä siksi, että ehkä jotain kautta pyrin siihen. Se ei ole kovin tietoista, enkä koskaan valehtele, mutta ainahan sitä haluaa, että muiden mieliin muodostuva kuva olisi jotenkin spesiaali. Ja ehkä omaankin mieleen.

  Sitten taas usein musta tuntuu, että olisin oikeasti kaunosieluisempi, kuin miltä puheideni perusteella vaikutan. Hm. Monimutkaista.

  Mutta “ytimeen” en sarjakuvissani koskaan koe pääseväni. Aina se menee vähän ohi, niin, ettei sitä pysty mitenkään korjaamaan, vaikka huomaa selvästi, ettei siinä ole koko totuus. Osittain se tulee siitä, etten yksinkertaisesti jaksa piirtää/kirjoittaa niin paljon, mutta pohjimmiltaan siinä on joku sisäinen vaikeus sanoa oikeasti sitä, mitä tarkoittaa.

 3. Maissi Kirjoittaa:

  Hämmentävää, mä en ole ikinä ajatellut tota ihmisen piirtämistä noin – siis että ne, jotka ei tykkää olla valokuvissa, ei tykkää myöskään tulla piirretyiksi – vaikka sehän tekee kamalasti järkeä. Maailmani on avartunut.

 4. imyynonA Kirjoittaa:

  Se, että sen mielipiteet asioista ovat toisinaan aika… hmm, jyrkkiä ja anteeksiantamattomia, ei tee sun tekstistä minusta karkeaa. En siis kommentoi, olenko samaa vai eri mieltä kanssasi… Sinulla on kuitenkin paljon tällaisia herkkiä pehmeitä kielikuvia istuessasi luonnon äärellä ja muuta, ja nämä näkemyksesi veganismista yms. joita jotkut voisi kutsua kärkevyydeksi, nekin jotenkin pohjautuvat tiettyihin moderneihin eettisen pehmeyden arvoihin.

  Oot huima kaunosielu. Se on mukavaa.

 5. Esko Kirjoittaa:

  Itsellä on ollut ihan sama, mutta silloin täytyy vaa heittää angsti pois ja alkaa improvisoida ja pirtää jotain ihan tyhjänpäpiväistä ja jatkaa siitä.Se on oikeasti loistava ratkasu.Usko pois.Blogroll

Minä muualla

Päheit nettisarjiksii

Kategoriat

Archives