15: Anime

4.10.2010 - 23:58 / Wolf.


Kategoria: 50 asiaa minusta.4 vastausta - “15: Anime”

 1. Mirna Kirjoittaa:

  Ah, sun merkintöjä on niin palkitseva lukea. Niin filosofista, niin HENKEVÄÄ :) Tämäkin, olen aina miettinyt miten selittäisin ihmiselle joka ei ole katsonut animea kuinka henkeäsalpaavan upeasti anime on toteutettu ja saisin kuuntelijankin mielenkiinnon heräämään. Sinä osasit tämän argumentoida juuri sellaiseksi kuin olen aina halunnut sen tulevan esille ! >:33 :’DD

 2. Anon Kirjoittaa:

  Sun merkintöjäsi on tosi kiva lukea. Niistä näkyy sun ajatusprosessi tosi siististi ja esteettisesti. Jos pyrit kauneuteen, sen myös osaat. :) Neat.
  Kiva lukea mielipidettä joka on näin jäsennelty ja jotenkin järkevästi esitelty, eikä hullun poukkoileva, rönsyilevä tai sellainen perusteettoman kiihtynyt (niitäkin tuntuu löytyvän kauheen usein). Itse rakastan kaikkea rumaa ja epämiellyttävän näköistä, epäeettisyyttä ja ronskia ja häikäilemätöntä jälkeä ja teemoja. Siksi kai oli niin raikasta lukea tätä merkintää.

 3. Lartsa Kirjoittaa:

  No hei,
  camoon, ei kaikki sun perheessäs oo Animee vastaan. Tuo lisää ;) I like.

 4. Möme Kirjoittaa:

  “Anime on eskapismia” -ruudussa kiteytyy ihanasti koko animen olemus. Taitavaa. ^^Blogroll

Minä muualla

Päheit nettisarjiksii

Kategoriat

Archives