1.11.2010 - 17:38 / Wolf.


Kategoria: Joulukalenteri.



7 vastausta - “”

  1. Dents Kirjoittaa:

    Jos vaikka jokaisessa luukussa kertoisit jotain, mistä pidät paljon? Vaikkapa joku elokuva, biisi, ihan mitä vain.

  2. lukki Kirjoittaa:

    Joooooo!! Dentsillä on hyvä idea!

  3. Tua Kirjoittaa:

    Kuvita lempibiisien sanotuksia, tai sit kerro et miks ne on just niin hyviä. Parhaat kännit, tai keikat mis on ollu. Ne varmaa on kyl aika sama asia… Jotain ei mitenkään jouluun liittyvää… Tai sit outoja/älyttömiä/muuten vaan mielenkiintosia tapahtumia mitä siulle (tai jollekki muulle) on tapahtunu. Tai haaveammatteja (mie ite tajusin pari päivää sitte et haluun isona lelusuunnitelijaks, mut ei sellaseks tavalliseks vaan sellaseks joka tekee sellasii tosi siistei lelui).

  4. Piuu. Kirjoittaa:

    Miten ois sellasia jouluperinteitä mitä vihaat/et tajua. Tai tai.. Parhaita/huonoimpia/oudoimpia lahjoja mitä oot joulusin saanu. Taiii. Joululahja toivelista? Joka päivälle yks toivelahja tai ihan vaan tyyliin “toivoisin et maailmassa ei olis eläinrääkkäystä” jne. 8 )

  5. Whispiera Kirjoittaa:

    Määki mietin tuota, että jos mietit maailman jouluperinteitä, ni mitkä ois semmosia joihin tahtoisit osallistua – tai mitkä on aivan vailla järjenhäivää. Samalla taustatutkimuksia tehdessäs susta tulee jouluasiantuntija! Ja sitten Korvatunturille töihin, ruahahaha!

  6. inkubi Kirjoittaa:

    Huomentapäivää! Täytyy kyllä sanoa että huippu blogi sulla. Jäin totaalisen koukkuun ja luin yölukemisena kaikki merkinnätkin. Ja linkitin sut, buahaha. x3

  7. Wolf Kirjoittaa:

    @ Dents, lukki & Tua
    Harkitsen vakavasti jotain ton tyyppistä, mukavasti täysin erilaista, kuin viime vuonna (eli ei ole paineita). Voisi myös laajentaa juttuihin, jotka tekevät iloisiksi. Jotain ei-angstista, vaihteeksi.

    @ Piuu & Whispiera
    Noi joulujutut on ehkä vähän vaikeita siitä, etten oikeastaan tunne hirveästi perinteitä, enkä ole kiinnostunut muista, kuin luonnonuskontoihin liittyvistä perinteistä, eikä niiden kanssa yleensä tule vastaan sellaista ilmiötä, etten tajuaisi. Enkä välttämättä muutenkaan jaksa taustatutkimusta, olen liian laiska. XD Vaikka ura Korvatunturilla onkin houkutteleva, uuh.

    @ inkubi
    Oh, kiitän. Linkitän takaisin.



Blogroll

Minä muualla

Päheit nettisarjiksii

Kategoriat

Archives