Laiska paska vai rajoittuneet intressit?

7.11.2010 - 22:03 / Wolf.


Kategoria: Angst, Koulu, Pyhä aivottomuus.4 vastausta - “Laiska paska vai rajoittuneet intressit?”

 1. inkubi Kirjoittaa:

  Hah, mulla on samankaltainen tehtävä menossa. Näköhavaintoja pitäis piirtää. Mut tuntuu et jotenkin kummasti ei tule nyt mitään kiinnostavaa vastaan kun pitäis koulua varten piirtää. ^^; Diskurssianalyysi… *ei mitään hajua mitä se edes tarkoittaa* Paitsi että se on kunnon sanahirviö. Ääk.

 2. Wolf Kirjoittaa:

  Ei kukaan tiedä, mitä diskurssianalyysi tarkoittaa. Muotitermi. Lähestyn sitä ignooraamalla sen diskurssiosuuden, ja vain analysoimalla jotain. Ihan sama. Mut se on ahdistava, siitä pitää tehä esitelmä, jonka pitää kestää 20 minuuttia ja argh hyiiii TT__TT

 3. Sis Kirjoittaa:

  Diskurssihan on keskustelua ja analyysi ruotimista, joten diskurssianalyysi lienee ihan vain sitä, että pohtii, miten jokin tietty teos liittyy johonkin keskusteluun tai avaa sellaisen. (Vai menenkö ihan metsään määritelmän avaamiseni kanssa?)
  Oi, sielläkö jo satoi lunta. Ei täällä vaan.

 4. Wolf Kirjoittaa:

  Eiku kato just tossa se menee pieleen. Mäki luulin tietäväni, että diskurssi tarkoittaa keskustelua, mutta meidän opettajan mukaan se tarkoittaa merkitysavaruutta. Se on taas vaan jotain sanahelinäpaskaa, oikeasti pitää vain keksiä joku tutkimuskysymys ja analysoida.Blogroll

Minä muualla

Päheit nettisarjiksii

Kategoriat

Archives