Arkipäivän huomioita

9.11.2010 - 18:59 / Wolf.


Kategoria: Outo maailma, Random.



6 vastausta - “Arkipäivän huomioita”

  1. Myrntai Kirjoittaa:

    Hitto että mua ärsyttää toi nykyinen karvavillitys vaatteissa, varsinkin kengissä. Kun bongaa jotkut kivan näköiset kengät, niin eikö niissä piru vieköön oo jotain turkista muistuttavaa tai sitä itteensä somisteena. En arvosta! Plus mä en tajua tota reunusta hupuissa, sehän on epäkäytännöllinen kun mikä, kerää kaiken lumen ja huurun.

  2. Dents Kirjoittaa:

    Niin, kun sen niin ajattelee. Tosin samalla tekonahkakin olisi samalla tavalla kuvottavaa.

  3. Wolf Kirjoittaa:

    Niin se onkin, jos ajattelee. Siksi keinotekoisia materiaaleja ei kannata ajatella. Siinä tulee ajatelleeksi kaikkea muutakin ikävää, kuten tekonahan valmistuksen ympäristöystävällisyyttä jne. Onneks mun esteettistä silmää ei miellytä irtonainen iho tai sitä esittävät materiaalit, ei ole pakko ajatella. (Ajattelen kuitenkin, voi ei.)

  4. Tessu Kirjoittaa:

    Mutta kun perehtyy historiaan niin kyllä mua oikeet turkis’somisteet’ vanhoissa ja/tai vanhanmallisissa vaatteissa viehättää. En pidä turkistuotannosta, saati sitten ihanaisesta lihatuotannosta mutta ei mua se ällötä että söpö eläin on siihen kuollut. Itseltä ei nyt löydy tekokarvajutskia koska se tekokarva tosiaan on epäkäytännöllinen ja oikea turkis kovin kallis budjetille, mutta tykkään katsella ja piirtää turkiskohtia kenkiin ja vaatteisiin. Ja kun ei se turkisteollisuus ole pahin kaikista…Eikä siinä edelleenkään kiusaa eläinten tappaminen vaan niiden elämänlaatu (eli sen puute).

  5. Wolf Kirjoittaa:

    Mun mielestä se, että jokin ei ole “pahin kaikista”, ei oikeuta sen hyväksymistä. Mutta, arvonsa kullakin. Itse pidän turkiksia ällöttävinä kaikissa yhteyksissä. Kyse ei ole kidutetun ja tapetun eläimen söpöydestä, vaan toisen raa’an hyväksikäyttämisen ja täydellisen turhan kärsimyksen aiheuttamisen moraalisesta vääryydestä.

  6. Reetta Kirjoittaa:

    Mun täytyy todella pahoitellen myöntää, että ostan tekokarvaminkälie reunusteisen hupun, joka on sidoksissa takkinn. Ja kehtaan vielä tykätä siitä.

    En olekaan ajatellut, että myös noista tekoturkiksia/tekonahkatuotteita voisi ajatella tuolla tavoin. Hyvin mielenkiintoinen pointti! Itse olen juuri se nössö, joka inisee oikeuden raivon edessä, että “mut eihän tää oo oikea eläintä”. En varmaankaan vastustaisi myöskään turkistuotteita, jos turkiksen saaminen ei olisi elämenkastuksen päätarkoitus (mietin pitkään, miten selittäisin tämän. En osaa vieläkään) ja jos niitä elukoita ei kohdeltaisi niin pirun huonosti.

    Katsoin sen nettilehtiartikkelin, jonka olit tänne linkittänyt. Niistä superlonipalloista. Meinasin oksentaa! Siis tuohan on sairasta! Jos vain voisin lopettaa kaiken tuollaisen. Ja muutkin elämää kunnioittamattomat paskat asiat, kuten orjuuden, lemmikkien rääkkäyksen, muun rääkkäyksen, ihmiskaupan, sodat…

    Oops, poikkesin täysin aiheesta. Oikeasti halusin tulla sanomaan, että olen ihan äärettömän koukussa tuotoksiisi. Jotenkin tuntuu, että tuot elämään oikeasti mietittäviä juttuja. Teet sen niin emotionaalisesti, ihanan kantaaottavasti kun tuntuu, että nykyään hissutellaan jotteivät toista mielipidettä edustavat loukkaantuisi. Tuntuu (ja nämähän ovat vain yhden pienen ihmisen tunteita), ettet sinä välitä paskaakaan jos joku (harhaoppinen)(idiootti)toisinajattelija vähän loukkaantuu sanomisistasi. En tiedä, kuulostiko tuo yhtään siltä kehulta tai kohteliaisuudelta, miltä sen oli tarkoitus kuulostaa, mutta usko pois, sitä se oli!

    Ja noista tekoturkisjutuista vielä, en kiistä etteikö sinulla ole pointtia, mutta kuten yllä mainitsin, kuulun siihen kategoriaan joka hyväksyy ne koska ne näyttävät kivoilta. Jos sanassa tekoturkis ei olisi sitä turkista lopussa, sillä ei olisi niin “ällöttävää” kaikua.

    Hyvää joulunodotusta ja tsemppiä kaikkeen mahdolliseen!

    P.s. Olen huomannut, että olet taipuvainen ihalemaan tiettyjä ihmisä todella paljon. En ole ihan yhtä fanaattinen,mutta oikeasti! Wau! Olet ihan sikasiisti tyyppi!

    P.p.s. Hih, olen läheisesi kaima :3



Blogroll

Minä muualla

Päheit nettisarjiksii

Kategoriat

Archives