Säännöllinen visiitti Iltalehden foorumille pitää mielen kirkkaana

11.11.2010 - 16:57 / Wolf.
2 vastausta - “Säännöllinen visiitti Iltalehden foorumille pitää mielen kirkkaana”

  1. Freak2 Kirjoittaa:

    “Minä olen oikeassa, sinä olet väärässä”-mentaliteetti on fundamentalistiseen uskonnollisuuteen verrattavissa. Ihmiset ei ymmärrä ettei ole vääriä mielipiteitä. Ärsyttävää on myös puolueellinen tuomitseminen asioista joihin ei ole lainkaan perehtynyt, esim. maahanmuuttoa/tarhausta/vihreitä vastaan. Asioilla kun on tapana olla aina kaksi puolta.

  2. inkubi Kirjoittaa:

    Hahah, samoja juttuja tullut mietittyä kun on noita foorumeita selaillut. Aina löytyy joku joka keksii valittamista. Jos koittaa puhua eläinoikeuksien puolesta, valitetaan että kun ihmisilläkin on asiat huonosti. No jos sitten koittaa puhua vaikka niiden afrikkalaisten lasten puolesta, niin valitetaan että kun kotimaassakin on ihmisillä asiat huonosti. Sitten taas kun koittaa niistä suomalaisista vanhuksista vaikka puhua, niin on tunteeton ja kylmä paskiainen ei välitä niitä Afrikan lapsista yhtään. Niin tai näin päin, ei se kelpaa kellekään. Siispä parempi ignoorata moiset tyypit, kunhan troollaamalla yrittävät hiljentää omaa huonoa omaatuntoaan. xD

    Noh, mutta niin, sinne ei tarvikaan rekisteröityä kirjoittaakseen joten jututkin on sen tasoisia…Blogroll

Minä muualla

Päheit nettisarjiksii

Kategoriat

Archives