Ja taas se provoo jotain paskaa, ku ei osaa olla hiljaa

18.11.2010 - 20:00 / Wolf.


Kategoria: Outo maailma.3 vastausta - “Ja taas se provoo jotain paskaa, ku ei osaa olla hiljaa”

 1. inkubi Kirjoittaa:

  Mäkin oon ihmetellyt tuota “kaikki tai ei mitään” -asennetta. Jos joku jättää vaikka ruokavaliosta punaisen lihan pois mutta ei muuta, niin silloin on tekopyhä paska yms yms. Kun pitäisi tehdä KAIKKI mahdollinen että olisi jotenkin oikeutettu tekemään ylipäätään yhtään mitään. Musta kait on parempi että tekee edes JOTAKIN, kun pienetkin asiat voivat olla ratkaisevia jos tarpeeksi moni niitä tekee…

  Ja toi on niin raivostuttavaa, et ei sais mistään valittaa tai millekään mitään tehdä jos on “isompaakin” paskaa jossakin. Viimeksi taisin jostain koirien diabeteslääke-edistyksestä lukea, niin kommenteissa jengi vihaisena vaahtoaa kuinka koirien auttaminen on ajan haaskausta ja kuinka kaikki se aika pitäisi käyttää ihmisten hyväksi. Siis… häh? “Sori kun tehdään hyvää?” .__. On se kumma kun mikään ei kelpaa.

  Ite oon tosin tulkinnut sen niin, että joka tuolla tavalla aukoo, niin sitä vain vituttaa kun ei itsellä ole sitä vähääkään selkärankaa että tekisi sen pienenkin teon, ja sitten ottaa pannuun kun joku muu on saanut itseään niskasta kiinni -> kateus -> vittuilu.

 2. Nonni Kirjoittaa:

  Vittuilu on ihan oikeesti jotain sellaista, että tuntee itsensä uhatuksi ja siksi pitää rankaista toista. Ei siinä muuten ole mitään järkeä. Mutta ihan iät ajat ihmisille tuntuu olleen ja olevan tärkeetä, että kaikki olis niin kuin minä.

  Ja niin oon aatellut, että mikä tää maailma olis, jos kaikki olis samaa mieltä ja ajais samaa asiaa. Ihan ehdottomasti sen pitää olla niin, että eri ihmiset innostuu vähän eri asioista ja ajavat sitten niitä. Mutta mitään ei pitäis ajaa muiden kustannuksella, vaan rinnakkain. Ja se kai provoisoivimmissa väliintuloissa harmittaa, kun tulee sellainen viesti, että vain tää mun asia on tärkeä ja sun ihan turha. Kun pitäisi vakuuttaa kaikki siitä, että aja säkin vähän tätä mitä mä paahdan täysillä, niin mäkin näytän vihreetä valoa sille, mikä on sun juttu, vaikka en paneudukaan siihen yhtä perusteellisesti kuin sä.

  Toi puhe punaisen lihan poisjättämisen riittämättömyydestä on niin niin totta. Fundamentalismia on totisesti kaikilla elämänaloilla.

 3. Wolf Kirjoittaa:

  Mä ite vaan toivoisin, että kaikki tekis parhaansa (omista lähtökohdistaan), mitä se sitten ikinä onkaan. Mua on vituttanut esim. se, että mua on syyllistetty maitotuotteiden käyttämisestä jne., vaikka olen jo valmiiksi jatkuvasti ahdistunut siitä, mitä voin ja en voi syödä tai tehdä. Ihan kuin se, että käytän maitotuotteita mitätöisi kokonaan sen, etten syö lihaa. Kiitti vaan kannustuksesta.

  Se, mitä vääryyttä vastaan taistellaan on mun mielestä loppupeleissä yhdentekevää, koska parempaa maailmaa ollaan kuitenkin rakentamassa, ja loppujen lopuksi pyritään melko samanlaiseen lopputulokseen. En minä mene Amnestyn feissarille kiljumaan, että mikset ole Greenpeacen feissari, koska vaikka mulle Greenpeacen arvot on tärkeämpiä kuin Amnestyn, ei se tarkoita, etten ajattelisi myös Amnestyn tekevän hyvää työtä. Kaikki tarvitsee puolustajansa ja auttajansa, jos kaikkia ihmisiä kiinnostaisi vain samat asiat, luulen, että aika paljon vähemmän kehitystä tapahtuisi.Blogroll

Minä muualla

Päheit nettisarjiksii

Kategoriat

Archives