16: Kitara

26.11.2010 - 1:49 / Wolf.
7 vastausta - “16: Kitara”

 1. Anna Kirjoittaa:

  Meikä voi myydä sulle mun ensimmäisen sähkön. Ja siihe vahvistimenkin. Se on semmone iha perus, musta, toimiva. Oisko malli ollu ERG 121 tms. ei varmana.

 2. Iita Kirjoittaa:

  Meil musiikin ope on puhunu jotain et Yamaha on hintaansa nähden ihan hyvä mut sit Landola on kuulemma ihan täyttä roskaa (se tais puhuu akustista) :/ Emmäkään oo noista yhtään perillä..
  Mä oon ain halunnu jotain soittaa mut joku pelko/laiskuus on aina vastas. On ihan ykköstä et meille opetetaan koulus kitaran soittoo.

 3. Kiwi Kirjoittaa:

  Yks mun parhaista ystävistä on aina suoraan sanonu etten osaa yhtään laulaa. Mutta rakastan laulamista, ja puolen puheestakin tulee laulaen ulos. Uuden ystävän mielestä olen aika hyvä laulaja, ja pienellä opetuksella voisin olla loistava. Mutta mulle riittää mun oma laulu, koska rakastan sitä. Laulan itselleni, en yleisölle :D

 4. Sis Kirjoittaa:

  Mun mielestä jokainen laulaa äänellään. Ja vaikka oot varmasti tosta luojasta ja luomisesta mun kanssa eri mieltä, niin kerronpa, että ite oon sitä mieltä, että Luoja kestäköön ne äänet, jotka on ite luonut. :-) Ja kyllä me muutkin kestetään. Eihän laulamaan voi oppia muuten kuin laulamalla. Toiset tarvii enemmän harjoitusta kuin toiset. Niin se vaan on. Niin kuin kaikessa muussakin.

 5. Lartsa Kirjoittaa:

  joo, siis.

  Kannattaa muistaa et ne on kaks eri instrumenttii, sähkönen ja akustinen kitara. Jos aikoo soittaa sähköstä, niin ei kannata hassata aikaansa (ja rahaa) akustiseen.

  Mä en nää siinä floyd rosessa mitään ongelmaa, mut ne halpikset on kuulemma ritsoja. Kivoin kitara on kiva soittaa.

  Ite tilasin Thomanilta, mut siin on se nihkeys, ku sitä ei voi oikein kokeilla.

  Kitara on kiva. Kannatan.

  Kyllä kutakuinkin kaikki osaa laulaa. Se on harjoittelusta ja harjaantumisesta kiinni. Sitäpaitsi, ketään ei kiinnosta miten nuotit menee kohdilleen jos tunne on kohdallaan. Sitähän se laulaminen on: tunteidensa välittämistä ja ulostuottamista.

 6. Retu Kirjoittaa:

  Ja siis tiedoksi kaikille, jotka eivät Soran laulua ole kuulleet: Sora OSAA laulaa, nuotilleen ja vahvasti. Se tapahtui jotenkin huomaamatta, kun se alkoi kuunnella musiikkia enemmän. Yhtäkkiä tämä “epämusikaalinen” sisarusdinosaurukseni alkoi laulaa niin, että piti ihan ihmetellä sitä soundia.
  Että sinänsä oot Sorppu kyllä ihan väärä ihminen puhumaan tollasista laulutaidottomuuskriiseistä. Mutta noin muuten ymmärrän helvetin hyvin kaiken, mistä puhut. Monesti turhaudun itte just siihen, etten osaa soittaa mitään soitinta ja sitten into lopahtaa ennen kuin on alkanutkaan, kun en jaksa sitä harjoitteluvaihetta, vaan tahtoisin osata heti ja muut osaa kuitenkin paremmin. Se on turhauttavaa, mutta kannattaa varmasti kuitenkin. Onhan tässä (toivottavasti) vielä aika monta vuotta aikaa olla myös se, joka osaa.

 7. Lockheed Kirjoittaa:

  Lartsa sanoo tossa, että ne halpisskitat on ritsoja. Osittain totta, mutta musiikkikaupat myyväy edullisia kitarapaketteja(styrkkari, kitara, ym muut kamat) varsin edullisesti.
  Esim. Yamahan taikka Steyerin kitarat, jotka noihin useinpiin paketteihin kuuluu, eivät mielestäni ihan risarämppiä ole. Uskallan väittää että aloittelija oppii niilläkin ihan hyvin.

  Itse ostin aikonaan kitara/vahvistinpaketin, jossa oli Steyerin kitara(vahvistin oli jokumikälie, mutta hyvin silläkin pärjäsi.) Vähän päälle 200 juuroo.
  Ihan hyvin sillä tämmönen nakkisormikin oppi omaksi ilokseen soittelemaan.

  Nyt omistan Ibanez RG sähkökitaran.
  Vanha kitara, vuosimalli 1998.
  Vahvistin on Behringer GX212 ultratwin.

  Kitara on lisäksi tehty japanissa, ei taiwanissa.
  Ainoa omistamani esine/soitin mitä suoraan sanoen rakastan. (En ikinä myy).

  Suosittelen ja ehdottomasti kannustan suuresti soittamisen opetteluun. Loppujen lopuksi kaiken kärsivällisen, raivostuttavan(en minä osaa, eitästämitääääntuleee) kiukuttelun ja sitkeän opettelun jälkeen väitän sinun yllättyvän.
  Soittaminen antaa ainakin minun tapauksessani itselle niin paljon. Se ei ole keneltäkään muulta pois.

  Kannustaen,
  Lockheed.Blogroll

Minä muualla

Päheit nettisarjiksii

Kategoriat

Archives