Luukku kolme

3.12.2010 - 0:22 / Wolf.



http://www.youtube.com/watch?v=FUtLL1MDwO0

Kategoria: Joulukalenteri.



11 vastausta - “Luukku kolme”

  1. inkubi Kirjoittaa:

    Pitääpä katsoa. x3 Itsekin lähinnä nyrpistelen Disneylle. On siellä muutama helmi mut suurilta osin, blehh. Lapsuuden lempparini oli Leijonakuningas, mutta sekin menetti täysin hohtonsa kun sain tietää Kimbasta. -.-;

    Mut noi Aarreplaneetta-videot ainakin näyttivät mielenkiintoisilta. Pitää muistaa kun seuraavan kerran on leffailta. ;D

  2. Kassu Kirjoittaa:

    Treasure Planet on kyllä aivan liian aliarvostettu helmi disneyn riveissä. Ensi hetkestä asti kun näin olen pitänyt elokuvasta, se animointi, musiikki, hahmot ja kaikki. Jotain täysin uskomatonta. Unohdin tämän kerran vuosiksi mutta löysin sen uudelleen muutamia vuosia sitten ja rakastuin uudelleen. Aivan mahtava yksinkertaisesti ja hieno aihe joulukalenterinluukulle!

  3. Mirna Kirjoittaa:

    Ah, aarreplaneetta on myöskin minun ehdoton suosikkini Disney elokuvista..

    Olen myöskin ollut ihmeissäni miksei se leffa ole saanut kovinkaan paljon arvostusta :'(( Mutta minunkin lemppari!

  4. Nonni Kirjoittaa:

    Myönnän, katsomatta on. Lupaan katsoa.

  5. Tepo Kirjoittaa:

    Joskus muistaakseni meinannu katsoa Aarreplaneetan, mutta jääny kuitenki katsomatta. Rare Exports sen sijaan on ohjelmassa mahdollisimman pian!

  6. Dents Kirjoittaa:

    Oho. Tänään on Aarresaaren kirjoittajan kuolinpäivä.

  7. Wolf Kirjoittaa:

    Dents, ei vitsi mikä säkä, en ollut huomannut! Se oli alitajuista, ihan selvästi…

  8. Maissi Kirjoittaa:

    Siis kyllä, Aarreplaneetta! Ehdottomasti paras Disneyleffa ikinä. Tosin mä en suostu myöntämään tota John Silverin ja Jimbon rakkaussuhdetta. Ennemmin vaikka kuolen.

  9. Wolf Kirjoittaa:

    Eihän siinä ole mistään myöntämisestä kysymys, kysehän on vain tulkinnasta. Käsikirjottajathan tarkoitti Silverin nimenomaan isähahmoksi, mä tulkitsen toisin lähinnä siksi, että, no, haluan. XD Mikä kenenkin paattia keinuttaa.

    Liittyy myös se, että mun henkilökohtainen kokemus on, että mentor-tyyppiseen hahmoon se nuorempi osapuoli useimmiten vähän rakastuu. Ei siis mikään universaali fakta, vaan minä.

  10. Dents Kirjoittaa:

    Ah, Aarreplaneetta <3 Pidän tosin biisistä enemmän Suomeksi, vaikka kyllä englanniksikin se on huimaava. Ihme, että kukaan ei tästä muuten puhu, ja koko leffa muistetaan vasta kun joku blogittaa siitä.

  11. Missing Link » Arkisto » Joulukalenteri 2010 – 19. päivä Kirjoittaa:

    […] mutta halusin tuoda heidät esille täälläkin ensinnäkin, koska Disneyn hienoin pari (ja leffa) ja toisekseen koska luin alkuvuodesta alkuperäisen Aarresaaren, mikä entisestään nosti […]



Blogroll

Minä muualla

Päheit nettisarjiksii

Kategoriat

Archives