Jos vaikka ei vaan heräis

14.01.2011 - 22:28 / Wolf.
6 vastausta - “Jos vaikka ei vaan heräis”

 1. Iita Kirjoittaa:

  Minkä ikänen oot?
  Mä vihasin puutöis ku siel on niitä tuomiopäiväntappomasiinoita >:( Sit ku se ope heitti aina sellasta läppää et “Hehe, muistan ku Pekalt irtos pää ku lähti irti tuo terä tuosta”

 2. Wolf Kirjoittaa:

  Mie oon 20, vaikka tunsin itseni aika pitkälti seiskaluokkalaiseksi tuolla puupajalla. Näin meillä ammattikorkeassa. XD

  Musta kanssa on tosi kivaa, ku jo valmiiks pelkää kaikkea, missä on moottori ja joku nopeasti pyörivä terävä osa, niin maikka jakaa ihastuttavia tarinoitaan varomattomuudesta. “Ja tässä tasohiomakoneella ei sitten pitkähihaisia paitoja, näin kerran, kun yheltä tyypiltä jäi hiha väliin ja sit siltä lähti kädestä kaikki liha.”

 3. Dents Kirjoittaa:

  Mäkään en oo koskaan oikein välittänyt puutöistä. Ala-asteella alkoi aina luokkaan astuessa unettaa kauhiasti, ja täällä seiskalla pitää varoa puupalikoita heiluttelevia luokkalaisia. Onneksi ei ole vähään aikaan tarvinnut koneita käyttää.

 4. Saiccu Kirjoittaa:

  Itsehän kammosin yläasteella, kun piti muutama tunti käsitöistä vaihtaa puutyöksi ja piti sitten sellainen ihme metallituikkualusta tehdä. Ja ne kaikki hitsauskoneet sun muut aiheuttivat suurta pakokauhua! Jo pelkästään ne puukäsityöopettajan antaman demosrtoinnit niistä koneista! Saati sitten kun itse piti käyttää jotakin niistä *instant death*

 5. Wolf Kirjoittaa:

  Haha, mä oon aina vihannu myös tekstiilityötä, ompelukone on vähintään yhtä pelottava masiina, kuin vannesaha.

 6. inkubi Kirjoittaa:

  Agh, tiedän tunteen ku koko ajan pitää ravata lekurissa. Yhestä vaivasta pääsee eroon niin toinen tulee tilalle. Jos vaikka sais olla joskus rauhassa niin olis ihan kiva?! D;Blogroll

Minä muualla

Päheit nettisarjiksii

Kategoriat

Archives