15.03.2011 - 16:11 / Wolf.


Kategoria: Angst, Koulu, Tulevaisuus.6 vastausta - “”

 1. Ilves Kirjoittaa:

  Jos pystyt soittamaan niille työnantajille, niin soita ja kysy että mikä on tilanne. Jos et ja/tai jos ei kuulu mitään tällä viikolla, niin sitten vaan ilmottaudut sille kurssille ja sitten asiaa ei tarvitse enää murehtia.

  Jos kuolet nälkään just nyt etkä sitten kesällä kun ei ole töitä eikä kursseja, niin laita mulle sun tilinumero niin kisu laittaa ruokarahaa. Munki pitää kato olla vastavuoroisesti sun sugar daddy ♥

 2. Wolf Kirjoittaa:

  Nälkäkuoleman suhteen viittasin todennäköisesti täysin tulottomaan kesään, koska yhyy ei oo rahaa. Itken.

  En uskalla soittaa, mutta yritän nyt hillitä itseni tämän viikon ja mietin sitten sotasuunnitelmani. Ärsyttää vaan, kun vaipuu koko ajan syvemmälle epätoivoon. Terv. nimim. “Koko päivän lattialla rääkyvänä kieriskellyt urpo.”

 3. Simppa Kirjoittaa:

  Osta 20snt porkkanan siemeniä ja pistä kasvamaan! Joo no ehkei hyvä paremman päälle…
  Mut ootko lukenu ikinä Robin Hobbin Näkijän Tarua? Siin sille pojalle tulee suden kans (eikun oliko se kettu, en oo satavarma) maailman syvin suhde ja sit ne yhes siel mettäs painelee. No se ny ei oo todellakaan sen pääjuoni, mut must se sarja on muutenki lukemisen arvoinen.

 4. Wolf Kirjoittaa:

  Oon joskus nuorempana jotain Robin Hobbia lukenut, mutten edes muista mitä. En oikein tykkää fantasiasta, menee yleensä niin korniksi ja kliseiseksi. Mutta, eläinihmissympatiat on aina jees (yksi niistä fantasiakliseistä, joista oon tykänny), että saatanpa tsiigata.

 5. Maissi Kirjoittaa:

  Sama vika kesätöiden kanssa, lainalla taidetaan mennä tämäkin vuosi.

  Hahaa, Robin Hobbista pakko sanoo (kun kirjailijan Liveship Traders on lukemisen alla)että se onnistuu välttämään ainakin jotkin kliseet ja korniudet, joten todellakin suosittelen Näkijöitä.

 6. Retu Kirjoittaa:

  Hei, Sorppu,

  soita sinne oikeesti. Koska sit ei tarvii enää vatvoa. Tai sit annat mulle numeron ja mä soitan. Sjätänä.Blogroll

Minä muualla

Päheit nettisarjiksii

Kategoriat

Archives