16.03.2011 - 17:18 / Wolf.


Kategoria: Random.7 vastausta - “”

 1. Rika Kirjoittaa:

  Voit toki, maailmahan on niitä pullollaan. Tee vain vielä muutama lisää, sun piirtojälkee on IHANA katsella! Siksi voisin sietää kaiken sen rakkausmömmön tarinan mukana.

 2. Kukkakaali Kirjoittaa:

  Samaa mieltä ekan kommentoijan kanssa! : DDD

 3. ella Kirjoittaa:

  tee tee :D
  mä ehdin tehdä 8 sivua sitä omaani ennenku tulin siihen lopputulokseen et se on perseestä haha

 4. Lartsa Kirjoittaa:

  Hei,
  draaman kaareen saa kyl apua! Jos siis haluaa. Tottahan nyt ehdottomasti rupeet tekeen. Se on niin, että jos jotain haluaa, niin sitä pitää sitten tehdä vaan.
  Niin se elämä hymyilee, kun tekee sitä mihin on inspis.

  Ihan oikeesti. Sitäpaitsi joo. Mä voin läpällä heittää sulle yhen käsiksenkin, jos haluut, silleen vapaasti luettavaksi. Ei kato tarvi tarttuu, mut jos natsaa niin nastaa.

  Mä kuulostin jo vähän yli-innokkaalta, eiks totta.

 5. Wolf Kirjoittaa:

  Lartsa, oo sä innokas munkin puolesta. Heitä vaan se käsis, fiktiossa muiden ajatukset on aina parempia ku mun. Sit saan jostain jonkun jumalallisen inspiraation ja siitä tule sensaatio ja meistä tulee rikkaita ja kuuluisia. (Tai sit ei.)

 6. Fat cat Kirjoittaa:

  Tee ihmeessä rakkautta käsittelevä sarjakuva.
  Tietysti on aina parempi, jos innostut tekemään shounen-ai henkisen mangan.

 7. Neiti Kuura Kirjoittaa:

  Fauni tykkää imelistä rakkaustarinoista, vaikkei koskaan myöntäisi sitä julkisesti. ♥ Pitää joskus tehdä se turhien rakkaustarinoiden antologia!

  Heitä mua jollain, jos/kun tulee ajankohtaiseksi – pitää sitten kysellä lisää ja tehdä tarjouspyyntö ja katsoa, miten voidaan ~*suhteista*~ hyötyä. (Asianosainen on nyt jonkin aikaa ollut uudessa paikassa, niin en tiedä kovin tarkkaan, miten niillä jutut toimii.)Blogroll

Minä muualla

Päheit nettisarjiksii

Kategoriat

Archives