Tulin minä kaapista ulos

31.03.2011 - 18:38 / Wolf.
5 vastausta - “Tulin minä kaapista ulos”

 1. Osmo Kirjoittaa:

  Hei Wolf,

  olen jo jonkinaikaa miettinyt, että oletko trans-poika? :) Vai muulla tavalla genderqueer?
  Lueskellessani olen identifioinut paljon juttuihisi ja nyt olen utelias!

  Osmo

 2. Wolf Kirjoittaa:

  Osmo:

  En enää ihan tiedä, mikä olen (vai olenko mitenkään määriteltävissäkään), mutta tällä hetkellä sanoisin ehkä olevani jotain maskuliinisen genderqueerin ja transpojan väliltä. Henkinen hermafrodiitti miessukupuoleen viittaavilla sanoilla ja persoonapronomineilla tai jotain. XD

  Aiheesta vois joskus tehdä jonkun merkinnän, oon vaan vähän pelännyt sitä, vaikka yleensä näistä jutuista ihan avoimesti puhunkin…

 3. Ilves Kirjoittaa:

  Tykkään haters gonna hate -kävelystäsi ♥

 4. Rosa Kirjoittaa:

  Hei!
  Löysin sarjakuvasi Susi sorakuopassa eilen Sarjakuvakeskuksesta ja halusin vain sanoa, että pidin siitä todella paljon. Löysin nyt tämän sarjisblogisi, ja aion käydä läpi aiemmat merkintäs tässä lähiaikoina. Piirrostyylis on mukavan selkeä mutta samalla ilmeikäs! Vaikka siitä näkyy japanin vaikutus, on se silti hyvin paljon omaasi.

  Onnea sarjakuvauralles! :D

 5. Dimmy Kirjoittaa:

  WUT! Sinäkin siis jokin genderbender. Ajattelin että olet vain harvinaisen vapaahenkinen taiteilija (lähinnä siitä tytöttely-sarjiksestasi päättelin). Taisin jossain kommentissa outata itseni transjätkäksi. Itse en muista että olisin ollut erityisen näkyvä tuona päivänä. Helkkari. No, tänään on vielä hyvä päivä!Blogroll

Minä muualla

Päheit nettisarjiksii

Kategoriat

Archives