Myönnän, en ole koskaan ollut masentunut nukkuessani

14.04.2011 - 15:19 / Wolf.




8 vastausta - “Myönnän, en ole koskaan ollut masentunut nukkuessani”

  1. Ilona Kirjoittaa:

    Ensikokemus tämän lääkkeen kanssa kieltämättä oli hämmentävä. Varsinkin, kun vuosien ajan kaikki illat / yöt olivat kuluneet tuntikaupalla lampaita laskien.

  2. Migchael Kirjoittaa:

    Voi ei, Mirtazapin! Sitä joutuu aina purkamaan käsin 98 kpl, koska sen täyttömäärä on liian pieni, että kannattaisi mennä koneelle purkamaan, ja sitten blisteri hajoilee ja aaaarrghhh se ei koskaan pyöri kasetissa ja tänäänkin ravistelin Mirtazapin 15 mg:n kasettia ainakin kuusi kertaa putkeen ku se ei vaan lähtenyt pyörimään stna.

    Erhm. (Minä ja ikuinen suhde työpaikan lääkkeisiin. Muuten en ole koskaan katsonut mihin Mirtazapinia käytetään, mutta aika paljon menee joka päivä.) Minkä vahvuista sulla on?

  3. Wolf Kirjoittaa:

    Pilleriprinssin seikkailut pillerinpurkittamossa!

    Erh.

    Mul on 30 mg toistaiseksi, tarkoituksena ilmeisesti nostaa neljävitoseen jossain vaiheessa. Isompi annos ilmeisesti vähentää väsyttävää vaikutusta, mikä on ihan jees, koska oon vuorokausi sitten otetusta tabusta vieläkin ihan pöhnässä.

    Mirtaa kyl käytetään yleisesti myös unettomuuteen. Pienenä annoksena kuulemma sammuttaa valot todella tehokkaasti. Mä kuolin väliaikaisesti. Se oli kaunista.

    Tää myös kuulemma lihottaa aivan sairaasti. FUCK YEAH FINALLY

  4. inkubi Kirjoittaa:

    Se tosiaan lihottaa. Ite käytin vaan jotain kuukauden ja lihoin 7 kiloa. o_O Mömmöjen vaihdon jälkeen kilot taas lähti pois niin et humps vaan.

    Mut tuo on kyllä ihana miten noilla saa nukuttua. <3

  5. Mussu Kirjoittaa:

    Harrastatko meseä?

  6. Wolf Kirjoittaa:

    inkubi, lihominen on mulle hyvin positiivinen asia, vaikken olekaan ihan varma, miten se on mahdollista, jos ei kuitenkaan ole varaa ostaa sen enempää ruokaa. -__-‘ Mutta vihaan ruipelouttani, semmonen kymmenen kiloa lisää olis aika sopiva.

    Mussu, en harrasta meseä. Joskus olen harrastanut sitä ja monia muitakin asioita, mutta sitten tuli facebook, joka söi kaiken.

  7. Jooojo Kirjoittaa:

    Oi Mirtat on pyhä paranormaalius ja jännän ääri. Kannattanee pyytää jotain muuta D:
    Tsemppiä susiystävä!

  8. Dimmy Kirjoittaa:

    Seroquel teki saman meikälle. O_o lopetin tosin käytön aika pian. En tykännyt siitä miten se puuroutti aivot. Keho oli virkeä mutta aivot täydessä lagituksessa 24/7. Tosin Seroquelia kuulemma käytetään skitsofrenian hoitoon… :’D Nuorisopsykiatri ei vissiin ollut ennen kuullut transsukupuolisuudesta vaan vaivihkaa ajatteli, että pääni sisällä on joku toinen…

    (Nyyh. Spämmin blogiasi ihan HUOLELLA!)



Blogroll

Minä muualla

Päheit nettisarjiksii

Kategoriat

Archives