Kloranet suihkepullossa on myös ikävä asia

11.05.2011 - 18:30 / Wolf.
4 vastausta - “Kloranet suihkepullossa on myös ikävä asia”

 1. Migchael Kirjoittaa:

  Yhtäkkiä puolen vuoden jälkeen huomasin tottuneeni siihen. Viideltä heräämiseen. Ehkä vähän sairasta.

  Sun kärrys näyttää samanlaiselta kuin se mikä mulla oli joskus Nokialla. I feel you bro.

 2. Sis Kirjoittaa:

  Varastolla työskennellessä piti joka toinen viikko herätä jo neljältä. Sairasta, mutta ah niin ihanaa, kun tilille tuli rahaa. :-)
  Onhan sulle muistettu sanoa, tai tiedät muutenkin, että kloori höyrystyy lämpimässä. Pitää siis huuhdella kylmälllä!

 3. Kahviderp Kirjoittaa:

  Ooh fellow siivooja!
  Kokeile yövuoroa jos ei aamuheräämiset toimi. O u O Työvuoro 21:00-05:00 on yllättävän nami jos ei sosiaalinen elämä kiinnosta, mutta on virkuimmillaan yöllä.
  Jos etenkin kiertelevä moppausliike käy selälle(itellä lähinnä tuntuu hartiassa), suosittelen vaihtamaan kättä aina välillä. Hankalaa alussa mutta auttaa vähän kipuun.

 4. Iida H Kirjoittaa:

  (eksyin tään blogiin alunperin sähköjäniksen linkistä)

  Monta vuotta lisätyönä siivonneena, ja useamman kilometrin mopanneena voi kertoa ihan fysioterapeutin suositukset ko. hommaan:
  1. säädä mopinvarsi niin että varren pää ei ole olkapäätäsi korkeammalla.(vanhat siivoojat sanoo että oikea korkeus on leuka, mutta näin ei ole).
  2. käsien vaihtelu on just oikeaa toimintaa mutta alermpi käsi ei mene koska vyötärölinjan alle eikä yläkäsi nouse yli rintalinjan. Rystyset aina eteenpäin.
  3. Vaikka yläkättä on kiva keikuttaa mopatessa kyynärpää sivulle sojottaen, se rasittaa vielä enemmän selkää. Kyynärpäät painetaan kiinni kylkiin.
  4. jos mopataan vain pitkää käytävää, napautetaan moppin varrenpää suotuisasti vasten vatsaa ja risititään kämmenet päälle ja kävellään eteenpäin, l. “työntömopataan”. -tämä on ihan oikeaoppinen liike, ja hyvin helppoa, niin helppoa ettei vanhempi työväki usko sitä todeksi!
  5. Työnjohtajan kuuluisi osata opettaa myös moppien oikea kostutus, ne eivät saa olla litimärkiä missään työssä. – mitä märempi rätti sitä enemän voimaa käytät työhösi.

  “moppauslihas” selässä kipeytyy juuri vääristä, raskaistsa käsiliikkeistä.
  “siivouslihas” alaselässä pakaran päällä kipeytyy liian littanoista työkengistä.

  – äläkä ikinä, milloinkaan, miksikään peruuta siivotessasi portaita, se putoaminen on varmin tapa rikkoa jokin tärkeä luu.Blogroll

Minä muualla

Päheit nettisarjiksii

Kategoriat

Archives