Rakas jääkiekko ja aiheuttamasi inklusiivinen nationalismi

17.05.2011 - 16:26 / Wolf.
7 vastausta - “Rakas jääkiekko ja aiheuttamasi inklusiivinen nationalismi”

 1. Simppa Kirjoittaa:

  Äläpä!
  Olin aluks et nyt suu kii, en haluu kuulla sanakaan lätkästä, mut muhun tarttu toi sama hullu riemu mikä on kaikialla. Oon ilonen, koska kaikilla on hauskaa yhessä

 2. Dents Kirjoittaa:

  Ite en ollut kaduilla ja toreilla juhlimassa, mutta tämä voitto oli jotain suurta :) Jos jostain pitää surkutella niin ruotsalaisten masiksesta, mutta ehkä niiden pitää tottua siihen että SUOMI VEI!

  Ja mähän en muuten kato sit lätkää oikeestaan ollenkaan ._.

 3. Wolf Kirjoittaa:

  Itsehän palasin juhlinnasta puoli kuudelta aamulla, kävin suihkussa ja menin kuudeksi töihin. Se oli kaunis päivä.

  Mä katon vain olympialaiset ja MM-kisat, se on enemmän perinne, kuin mitään aitoa kiinnostusta ko. urheilulajia kohtaan. Katsoessa kokee vain niin hienoja ääritunnetiloja! Ja jos mussa mitään pientäkään patrioottisuutta piilee, se perustuu tasan jääkiekkoon. XD

 4. HILLERI » Blogin arkisto » Musiikkia, kuvii ja keksintöi Kirjoittaa:

  […] Suden merkintä ja siit samasta mun kommentti-> http://susiajasoraa.sarjakuvablogit.com/2011/05/17/rakas-jaakiekko-ja-aiheuttamasi-inklusiivinen-nat… Siin on mun ajatukset lätkävoitosta. Joo ja nää kaikki linkit aukee sit uuteen […]

 5. Keijo Kirjoittaa:

  Kun vituttaa niin kerro se Keijolle: http://www.vittukunvituttaa.org

 6. peterick Kirjoittaa:

  Mä sain ihan mielettömiä viboja, kun katsoin telkkarista tai netistä kuvia siitä miten ihmiset on niin pirun onnellisia! Harmittaa, kun en mihinkään päässyt tätä riemua todistamaan livenä mutta kultapelin loputtua yöllä vedin pienet tanssit rivarin pihalla poikaystäväni polttaessa voitonsikaria. Ikinä ennen en oo jääkiekosta tykännyt, mutta fiilis tarttuu maagisesti ;)

 7. inkubi Kirjoittaa:

  Sama. :D Ei vois vähempää joku lätkä kiinnostaa, mut kerrankin näkee lehdistä ja tv:stä hyviä uutisia ja ihmiset on iloisia. Se on nii harvinaista et aivan sama vaikka onkin jonkin tyhmän lätkän takia, niin mie oon henges mukana. ^^Blogroll

Minä muualla

Päheit nettisarjiksii

Kategoriat

Archives