Mistäköhän tykkään toukokuussa?

30.01.2012 - 15:44 / Wolf.
3 vastausta - “Mistäköhän tykkään toukokuussa?”

 1. Trip Tyykki Kirjoittaa:

  Toukokuun loppuun on matkaa ehkä keskimäärin 115 ilmentymää. Tutustun niihin kaikkiin oikein mielelläni, joskin suosittelen edes muutaman unohtamista välistä. Tämä oli kyllä puhutteleva. Melkein pelottaa, mitä kaikkea itse voisi haikailla, kun olisi poissa. Lunta? Pakkasta?

 2. Dents Kirjoittaa:

  Aarreplaneetta on jotain niin hienoa <3 Ja kyllä mä suomiversiosta tykkään myös.

 3. EinoG Kirjoittaa:

  Hei,

  löysin tän tänään ja oon jo ihan koukussa ja ihastunut. Tykkään kauheesti sun tavasta piirtää ja jotenkin tää kaikki on niin haikeen kaunista, ihan kauhean kaunista. Et voi olla mitään muuta, kuin sanoinkuvaamattoman kaunis ihminen. :3

  Toivottavasti Skotlannissa ei tuule liikaa.Blogroll

Minä muualla

Päheit nettisarjiksii

Kategoriat

Archives