Kiinnostaisi tietää, minkälaista reaktiota ne multa odottaa

8.02.2012 - 13:34 / Wolf.Kategoria: Outo maailma, Provo, Random.11 vastausta - “Kiinnostaisi tietää, minkälaista reaktiota ne multa odottaa”

 1. grimbird Kirjoittaa:

  Niinpä! Ja toinen outo reaktio on alkaa tuputtaa lihaa. Varsinkin jos on jossain kylässä. Ja väheksytään kasvisruokaa jonka olet tuonut mukanasi ja kysytään miten elät sillä kun omalla lautasella on pelkkä grillikylki. >:O

 2. inkubi Kirjoittaa:

  Tämä. ^ Ja sit jos loukkaannut tommosesta tuputtamisesta ja puolustaudut mm. kertomalla eettisen kantasi ja/tai ettet muutenkaan tykkää lihasta niin sitten oot just tuputtaja ja hippi ja viherpiiperö.

 3. noora Kirjoittaa:

  Toisen (ehkäpä) eettisempi valinta aiheuttaa meissä sekasyöjissä niin saatananmoisen defenssireaktiokierteen, toisilla se purkautuu tuossa “härpä spärpä onpas liha turhan elämäni hienoin asia pii pii pöö”-sekoilussa. Chin up vaa ja haters gonna hate

 4. Dark Alice Kirjoittaa:

  Isken sinua empatian nyrkillä. Niin tuttu tunne.

 5. Tepe Kirjoittaa:

  Oon ite sekasyöjä ja mun paras ystävä on vegetaristi, eikä meil oo ikinä ollu sen kanssa mitään ongelmaa…

  Kun taas edellisessä koulussani oli eräs ns ‘ituhippi’, joka kailotti ruokalassa kovaan ääneen vakaumuksistaan, joka on ihan yhtä ärsyttävää kuin se, että sekasyöjä olisi alkanut kailottamaan kuinka hyvää se possun pakara on ja kuinka väärässä kasvissyöjät on. Varmasti kumpiakin idiootteja mahtuu tähän maailmaan. Kukin syökööt tavallaan,

  minä ja mun kaveri riidellään vähän väliä, mutta ruoka-asioiden vuoksi ei olla koskaan jouduttu tappelemaan ;D

 6. Aino S Kirjoittaa:

  Tuttu tilanne. :)

 7. Azugi Kirjoittaa:

  Mmm, on tullut vastaan muutama kerta tämmönen asetelma. Toinen huippuus on jos mainitsee olevansa ihminen joka ei juo. Sillon saa kuulla siitä miten oot moralisoiva paska tai miten huippua on juoda. : D Tai sit voidaan vaan tuputtaa alkoholia koska se on hauskaa ja kantsis juoda.

 8. Annika Kirjoittaa:

  Kuuden vuoden vegetarismin jälkeen niiiin tuttu tunne. Luulen, että se on vain jokin välitön defenssi, sekasyöjät pelkää, että alat tunkea omaa kasvissyöntiäsi niiden kurkusta alas ja toitottaa kuinka paskoja ihmisiä ne on, vaikket aikoisi edes saarnata. Se on vähän sama asia kuin uskonto. Kun joku ilmoittaa olevansa uskovainen, sitä alkaa ensimmäisenä pelätä, että nyt tuo hemmetti alkaa minuakin käännyttää, vaikkei tämä olisi edes toisen tarkoituksena.

  Itse olen vege vain koska vastustan tehotuotantoa. Minusta on ihan ok syödä esim hirveä, koska niitä pitää valitettavasti ampua joka tapauksessa, tai tulee hirvikolareita ja sitten kärsii immeinen ja hirvikin ja niillä on sentään ollut vapaa elämä. Siksi minusta on hauskaa, että ihmiset kuvittelevat heti, että jos joku on kasvissyöjä, niin se on mustavalkoisesti myös metsästystä ja muuta vastaan, minua on monesti yritetty provosoida metsästyskommenteilla. Ja totta kai veget ovatr poikkeuksetta myöls kettutyttöjä!

 9. Maxxu Kirjoittaa:

  Voi äläpä muuta sano!
  Usein kuultua, mikä usein alkaa ärsyttämään on myös “Tuo pelkkien kasvistensyönti on niin väärin, ihminen on lihansyöjä ja TARKOITETTU syömään lihaa, niin on aina ollut”.

  Hohhoi, I feel ya man

  terveisin fellow kasvissyöjä

 10. KuuLuu Kirjoittaa:

  On tässä vielä semmoinen pointti, että kun itse sekasyöjänä on tottunut laittamaan sekaruokaa, siitä voi tulla vähän stressiä, kun vege on tulossa kylään. Haluaisi kuitenkin olla vieraanvarainen, mutta ei välttämättä oikein keksi, mitä ruokaa laittaisi, kun ei ole perehtynyt vegetarismiin – eikä edes aina huomaa, että ai perkules, tässä olikin lihaa! Ja ylipäätään tuota vegelinjaakin on niin monenlaista sen mukaan, syökö kuitenkin maitotuotteita, kalaa, munaa tai vaikka sitten metsästettyä eläintä.

  Joten pliide, ymmärrystä puolin ja toisin!

 11. Marla Kirjoittaa:

  Mainitkaapa jossain keskustelussa sana “verenluovutus”. Välitön reaktio:

  “Mä en voi luovuttaa koska…”

  Joka ikinen kerta. Mut narautettiin tästä aikanaan, ja nyt nöyryytän muita pointtaamalla tämän yksityiskohdan ihmisten välisessä kommunikaatiossa.Blogroll

Minä muualla

Päheit nettisarjiksii

Kategoriat

Archives