Tyytymättömyydessä on voimaa

16.04.2012 - 15:49 / Wolf.


Kategoria: Outo maailma, Provo.2 vastausta - “Tyytymättömyydessä on voimaa”

  1. inkubi Kirjoittaa:

    Sitten on vielä se surullisenkuuluista “Mitä väliä? Ei se ehkä edes tapahdu meidän elinaikanamme. Se on seuraavien sukupolvien murhe.” Ja lisäksi se, että useimmilla ihmisillä reaktio on seuraava, kun saavat tietää ettet välitä vain omasta perseestäsi: “Ituhippi! Viherpiiperö! Teidät kaikki pitäisi — [sijoita tähän mitä värikkäimpiä kuvauksia siitä kuinka sinun ja muiden samoin ajattelevien pitäisi kuolla pois maailmaa pilaamasta]”

  2. nti Täti Kirjoittaa:

    Aiemmin ajattelin, että kyynisissä ihmisissä on jotain lähtökohtaisesti pahaa. Sitten jouduin (uupumus) itse luopumaan (väliaikaisesti) paremman maailman tavoittelusta ja aloin tajuta, että ainakin osa heistä on voinut joutua pettymään omiin kykyihinsä ja itsensä rajallisuuteen ja ampuu nyt vastaavia idealisteja alas joko suojellakseen itseään tältä oivallukselta tai toista vastaavalta pudotukselta.Blogroll

Minä muualla

Päheit nettisarjiksii

Kategoriat

Archives