Vaikka prioriteeteista siinä kai loppupeleissä on kysymys

30.06.2012 - 19:15 / Wolf.


Kategoria: Angst, Pyhä aivottomuus.



4 vastausta - “Vaikka prioriteeteista siinä kai loppupeleissä on kysymys”

  1. Mirna Kirjoittaa:

    HUI! Lieköhän turvallista, fukushiman onnettomuuden jälkeen japanissa on mitattu hurjia määriä säteilyä jota on mitattu lähes yhtä suuria määriä myös amerikoissa :o

  2. Van Dahl Kirjoittaa:

    “Mirna Kirjoittaa:

    HUI! Lieköhän turvallista, fukushiman onnettomuuden jälkeen japanissa on mitattu hurjia määriä säteilyä jota on mitattu lähes yhtä suuria määriä myös amerikoissa :o”

    Apua, eihän siellä asukaan kuin vajaat 130 miljoonaa ihmistä, parasta evakuoida kaikki :o tuskin siellä kukaan pystyy enää elämään. Samalla täytyisi kai laivata ne Amerikoiden vajaat miljardi ihmistä jonnekin :/

    (Anteeksi, en voinut vastustaa.)

    I feel you man, kaverini tuli juuri reissultaan Japanista, jonne lähti parin viikon varoitusajalla. Aluksi kateus oli aivan suunnaton, mutta nyt olen ajatellut näin: jos hän pystyi lähtemään sinne tuosta vain ilman kummempaa kielitaitoa ja selviytymään kunnialla, niin mikäs minua (rahatilanteen lisäksi) estelee. Täytyy vain ryhtyä laittamaan rahaa sukanvarteen, tulevaisuus on toivoa täynnä ja blah blah cliché cliché.

  3. Dada Kirjoittaa:

    Mirna, täällä Suomessa sen sijaan kuollaan radoniin: http://fi.wikipedia.org/wiki/Radon

    Elämä on! (sukupuoliteitse tarttuva sairaus, joka johtaa kuolemaan).

  4. Tudssu Kirjoittaa:

    oho ompas täällä nyt ystävällistä porukkaa liikkellä. :DD Ei riitä, että yksi vinoilee, niin pistämpä minäkin korteni kekoon hei daa kuka nyt pelkää posahtaneita ydinvoimaloita onhan siellä Tsernobylissäkin nykyään aika vilkasta ja mukavaa eikun.. minulla on tuttu, jota ei päästetty tuon onnettomuuden vuoksi maahan, joten hei se on vaa yks posahtanu ylirri.

    okei, onko täällä aina negatiivisten nillittäjien armeija odottamassa vaahto suussa, että joku sanoo jotain väärää, että voi päästä masturboimaan kirjallisesti.

    PS. ah itse aiheeseen. Uravalinnoiden suhteen, jos matkustelu kiinnostaa antaisin kuuluisan lausahduksen “näytätte masentuneilta ja köyhiltä, teidän täytyy olla taiteilijoita”:



Blogroll

Minä muualla

Päheit nettisarjiksii

Kategoriat

Archives