Elämä alkaisi, päättyisi yö

28.08.2012 - 16:34 / Wolf.Kategoria: Angst, Pyhä aivottomuus.5 vastausta - “Elämä alkaisi, päättyisi yö”

 1. Migchael Kirjoittaa:

  Haluan uskoa että voin joskus olla tyytyväinen ja onnellinen, koska muuten kaikki tuntuu turhalta.

  Mutta tällä hetkellä olen menettänyt siihen ainakin osittain uskoni.

 2. Kaksuka Kirjoittaa:

  Välillä se on ihan omasta asenteesta kiinni, jääkö nurkkaan nyhjäämään vain ja ainoastaan paremman paremman perään, eläen hetkessä vai ottaako mitä tarjotaan ja edes yrittää tyytyä siihen. Sille ei voi mitään, jos suru vie voimat ja elämänilon, sillon tarvitsee apua, mutta tyytymättömyys on usein myös itse aiheutettua ja helposti korjattavissa pienellä asennemuutoksella.

  Jos sanoa mieluummin “mä rakennan sitä”, kuin että “mä tahdon tätä, tätä ja tätä, mutkun tahdon”.

 3. Aino S Kirjoittaa:

  Se helpottuu iän myötä! Mä oon ainakin paljon optimistisempi ja tyytyväisempi nykyhetkeen nykysin.

 4. . Kirjoittaa:

  katso Space Brothers / Uchuu Kyoudai

 5. Wolf Kirjoittaa:

  ^ Oon seurannu sitä siit asti ku se alko, on upee (puhuttelee mua sikana just nyt).Blogroll

Minä muualla

Päheit nettisarjiksii

Kategoriat

Archives