Haluisin vaan, että tykkäisin jostakin ja että se joku tykkäis kans musta

18.10.2012 - 23:43 / Wolf.


Kategoria: Angst, Pyhä aivottomuus.10 vastausta - “Haluisin vaan, että tykkäisin jostakin ja että se joku tykkäis kans musta”

 1. Pöllö Kirjoittaa:

  Oman kokemuksen mukaan haluaminen alkaa helpottamaan sitä mukaa kun tunteen hyväksyy mutta siihen ei tarraudu liiaksi. On hyvä jatkaa itsensä kehittämistä ja omaa kykyään rakastaa niin itseään kuin myös muita ihmisiä.

 2. Enne Ilo Kirjoittaa:

  Oioi. Toinenkin toveri on samanlaisessa tilanteessa. On kurjaa kun ei oikein voi ulkopuolelta olla avuksi (ellei sitten tutustuttamalla teitä kahta toisiinne, mikä olisi ehkä maailman oudointa). Myötätuntoa ropisee täältä Sudelle.

 3. pandabiscuitday Kirjoittaa:

  Qruiser on oikeestaan tosi mukava paikka. Onhan siellä niitäkin jotka tarjoilevat vain omaa pikku kehoaan ihan häpeilemättä, mutta ei niistä kuulu välittää.. ellei halua, hoho. Itse olen sieltä muutamia kavereita saanut eli ei kaduta, että tunnuksen tein. Siun pitää vaan uskaltaa uskaltaa ! Tsemppiä~

 4. Mikael Kirjoittaa:

  Mulla ei Qruiseris tullu ku vanhoja miehiä puhumaan.

 5. Eve Kirjoittaa:

  Ite en qruiserissa tavannu kuin ällöttäviä miehiä joilta tuli kyseenalaisia ehdotuksia, eikä koko paikasta meinannu ees päästä eroon vaan varmaan puol vuotta sain sähköposteja että tuu nyt takasin. Toisaalta kaikilla kavereilla jotka on siellä hengannu on ollu vaan hyviä kokemuksia. Että ota nyt sit selvää.

 6. nti Täti Kirjoittaa:

  Lesboystäväni on tykännyt, en tiedä miten muilla toimii.

  Komppaan pöllöä. Ystäviä kannattaa metsästää, mutta rakkaus kolahtaa vasta, kun sitä ei etsi.

  (En sitten tiedä, onko epätoivoisesti toista etsivän ihmisen käytös alitajuisesti jotenkin erilaista kuin yksin jäämisen mahdollisuuden hyväksyneellä ihmisellä. Esim. onkohan tarvitsevuus jotenkin pelottavaa ja haittaa ihastumista? Vai onko itsenäiseen olemiseen sopeutunut ihminen vapaampi odottamaan sitä tilaisuutta, johon tarttua, kuin useamman potentiaalisen kanssa toivova ja pettyvä ihminen?)

  Mutta joo. Tee profiili. Ei kukaan kotoa tule hakemaan.

 7. Jemmari Kirjoittaa:

  Olin joskus qruiserissa ja kyllä sieltä tutustui ihmisiin ja ihmiset tuli siellä juttelemaan, mutta vaatii myös itseltä hieman aktiivisuutta.

  Yksinäisyys on tylsää ja ikävää ja inhottavaa, mutta sitten minä löysin uuden koulun ja uudet ihanat ja hullut ystävät, joista en luopuisi ikinä.

  Toivottavasti saat yksinäisyytesi pois! :)

 8. amap Kirjoittaa:

  Qruiser on minulla ollut oikein mukava ajanviettopaikka. Sieltä on tarttunut tuttuja, jonka lisäksi kavereitakin jonkin verran. Juttelukavereita laidasta laitaan, varsinkin kun itsekin vain availee keskusteluja ihan vaan juttumeiningillä. Koskaan tiedä, kolahtaako. :)

  t. lesbonainen

 9. Moira Kirjoittaa:

  Qruiserissa omaan profiilin ja sieltä löytyy ihan mukavaa porukkaa. Aluksi profiilissa kävi muutama inha äijä (eivät onneksi ihan juttelemaan ruvenneet) mutta pariin klubiin liityttyä alkoi tulemaan miellyttävämpää porukkaa tuonne profiiliin. Ihan kokeilemisen arvoinen juttu :3

 10. hinni Kirjoittaa:

  qruiseri on ihan hyvä! vähän jotai ällöö jengii saattaa olla mut myös kivoja. vähänhän se on karseen näkönen se sivu ja epäkäytännöllinen mut luulen, et jos haluaa senssailla niin se on kyl sellanen mesta missä se onnistuu !! mä oon kyl senssannu vaa jossai setafoorumil (lol!!) mut se on nyt kaatuneena niin sitä ei voi käyttää :(((((Blogroll

Minä muualla

Päheit nettisarjiksii

Kategoriat

Archives