Joulukalenteri: 19

19.12.2012 - 0:06 / Wolf.


Kategoria: Joulukalenteri.5 vastausta - “Joulukalenteri: 19”

 1. Tiedät kyl Kirjoittaa:

  Teet niinku mä, vaik oma naama ottais pannuun, ni meet peilin eteen darrassa ja oot vaan sillai \vittu mie oon hyvännäkönen!\ itsepetos toimii. AINA. Oon valehdellu itselleni jo jonku aikaa ja ihan hyvin menee. nimim. ikuinen optimisti joka on iha vitun kuuma!!!11

 2. nti Täti Kirjoittaa:

  Miksi omasta naamasta tarttisi tykätä? Muuthan sitä katselevat! ;)
  Terveisin eräs, jonka lempipuuhaa on vällistellä peilin edessä ja katsoa, miten outoja/rumia/pelottavia/hassuja ilmeitä onnistuu tällä kertaa tekemään. Naama on käyttämistä varten.

 3. Marsa Kirjoittaa:

  Itse kärsin samanlaisesta ongelmasta muutama vuosi takaperin ja kyllä, siitäkin voi päästä yli. :) Olen niitä ihmisiä, joilla pelkkä perusilme on luonnostaan häjy ja hymy omasta mielestä hyvin omituinen. Joskus naureskelen itsekseni, että joo, jos tästä kauneusleikkaukseen jouduttaisiin, niin eiköhän tämä Nuuskamuikkusen nenä leikattaisi heti ensimmäisenä irti ja palautettaisiin oikealle omistajalleen. :D

 4. inkubi Kirjoittaa:

  Jos mulla on ollu vähemmän kaunis olo niin oon yleensä menny kattelemaan Tuksun kuvia tai sitten jotain pieleen menneiden kauneusleikkausten kuvia. Yleensä ei noiden jälkeen se oma naama olekaan niin kovin pahan näkönen. P:

 5. salla Kirjoittaa:

  En kauheesti kommentoi (muitakaan blogeja joita luen) vaikka oonki stalkannut sun blogia jo pitkään, mutta välillä jotkut päivitykset ylittää ns. “kynnyksen” ja tää on yks niistä.

  Jos vaan voisin niin antaisin sulle halin, osaan jotenkin niin hyvin samaistua tähän. Vihasin itteeni, luonnettani, naamaani ja kaikkea muutakin itessäni, mutta hyvä uutinen on se, että toi tunne katoaa joskus ajan kanssa niinku kävi mulle.
  En oo edelleenkään mikään kaunotar ja joskus raivostutan itteäni, mutta nykyään voin liikkua ihmisten ilmoilla pystypäin.

  Eipä tässä jaarittelussa nyt varmaan mitään pointtia ollu, mutta i feel you bro, jos se lohduttaa.Blogroll

Minä muualla

Päheit nettisarjiksii

Kategoriat

Archives