Joulukalenteri: 20

20.12.2012 - 0:08 / Wolf.Hei, 400. merkintä! Wau.

Kategoria: Joulukalenteri.2 vastausta - “Joulukalenteri: 20”

  1. Daniel Berdache Kirjoittaa:

    Mulle animaation ja sarjakuvan vääntäminen on ollut myös hyvin pitkäaikaisia haaveita. Nyt suunnittelen et jos sais aikaiseksi jonkun ihan lyhykäisenkin animaation. Tuo yksi kämppiskin kun on (ammatti)säveltäjä, niin siltä saisi ääniraidan. Innostuttaa, mutta toisaalta, mulla on tapana olla saamatta mitään ikinä aikaiseksi.

  2. Wolf Kirjoittaa:

    Musta alkaa jo kohta tuntua, että pitäis koota kaikki tuttavapiirin animaatiohihhulit yhteen ja vaan yksinkertaisesti ruveta tekemään leffaa. Hirveetä shaibaa siitä varmaan tulis, mutta ainaki tehtäis jotain.Blogroll

Minä muualla

Päheit nettisarjiksii

Kategoriat

Archives