Joulukalenteri: 21

21.12.2012 - 0:08 / Wolf.


Kategoria: Joulukalenteri.7 vastausta - “Joulukalenteri: 21”

 1. Biojäteastiasto Kirjoittaa:

  Tämä muistuttaa niistä ajoista, jolloin en vielä tajunnut tytön ja pojan erilaisuutta, kunnes ns. “kaverini” kertoi miksen hyvän sään aikana saa kasvattaa partaa.

 2. Washu Kirjoittaa:

  Itselläni on kans hieman samantapanen ongelma tuon uimisen kanssa, rakastan uida, mutta häpeän rintojani niin kovasti, etten halua mennä uimahalliin uimaan – en vain tunne niitä osaksi kehoani ja haluaisin eroon niistä…

 3. durga Kirjoittaa:

  Sinänsä vaikka tuntisi ittensä pojaksi, niin valitettavasti suurin osa ihmisistä ei osaa lukea ajatuksia tai pään sisäisiä asioita ja keskittyy lähinnäniihin fyysisiin ominaisuuksiin –> naisten puolelle ellei halua huutia.

 4. nti Täti Kirjoittaa:

  Hmm, onkohan/ voisikohan SETA listata joitain uimahalleja, joissa voisi riisuuntua edes jotenkuten erillisessä kopissa (vrt. Espoonlahden uimahalli), siirtyä pyyhe päällä suihkutiloihin, joista löytyisi joku sopivan erillinen koppi tai nurkka näkösuojaksi jossa käydä suihkussa ja solahtaa uimapukuun, ja josta kulkea ilman ihmettelijöitä uimaan? Luulisi ainakin naisten puolella onnistuvan esim. intersukupuolistenkin uimisen ilman liikoja ongelmia, kunhan tilat tukisivat tätä. (Varmaan olisi kysyntää!)
  Jos siis toisten reaktiot ovat se, mikä häiritsee / pelottaa.

 5. Jipe Kirjoittaa:

  En osaa sanoa muuta kuin että tää tiivistää minunkin ajatukset aika hemmetin hyvin.

  Vaikka siitä kuinka sanotaan että on ihan normaalia, ei se haittaa, vaikka ihmiset ymmärtäisivätkin, niin silti elämässä on kaikki tällaiset asiat jotka vaikeuttaa jokaista päivää ja sen takia jää paitsi kivoista asioista. Toi ei ole helppoa, joten tsemppiä. Cis-ihmiset on onnekkaampia kuin voivat kuvitellakaan.

 6. mudkip Kirjoittaa:

  Mullakin on vähän niin kuin sama juttu, jonka Washu jo tuossa kirjoittikin -ainoa asia on vain se, etten kaiken lisäksi edes pidä uimisesta. “Mikäs siinä sitten, älä mene uimaan!”, ihmiset ajattelevat, mutta katsokaapas, olen vielä siinä pirullisessa yläaste- iässä ja on PAKKO mennä uimaan.
  Pelkään vettä, vihaan uimahallien kloorihajua, olen harkinnut bindiä aina viidennestä luokasta alkaen ja minua pelottaa muiden ihmisten mielipiteet. Te ette voi kuvitella mun ilmettä silloin kun kuulin pari päivää ennen viimekertaista koulun uimakertaa olevani kuumeessa.
  Ps. Älypalkki sanoo “Brave Guntroll”. Mitä kiesusta.

 7. Wolf Kirjoittaa:

  mudkip, ite taisin ihan puhtaasti lintsata kaikki yläasteen uinnit. Huono liikannumerohan sieltä sit tuli, mut mielenterveys nyt menee koulumenestyksen edelle. Lukiossa sit suoraan ilmoitin maikalle ennen uintitunteja, että sukupuoliristiriita ja dysforinen ruumiinkuva, heippa hei mä meen kahville, nähään ens viikolla (maikka vaan uhkasi, että papereihin merkitään nyt, etten mä osaa uida, mutta mullehan se nyt oli ihan sama mitä jossain papereissa lukee). Eli siis ei niille tunneille oo pakko mennä. Varmaan joltain kuraattorilta tai terkkarilta tms. vois saada ihan kirjallisen vapautuksen, kun on kuitenkin ihan validi syy.Blogroll

Minä muualla

Päheit nettisarjiksii

Kategoriat

Archives