Paras joululahja

26.12.2012 - 18:30 / Wolf.


Kategoria: Pyhä aivottomuus, Random.4 vastausta - “Paras joululahja”

 1. Enne Kirjoittaa:

  Mä en ole vielä nähnyt sitä, voisin tuppautua mukaan yhdelle kerralle omine joululahjalippuineni :)

 2. Wolf Kirjoittaa:

  Tervetuloa, mut varotan, se ei oo oikeesti hyvä. Se on itse asiassa ihan tosi huono, noin niin kuin elokuvana. Mutta kun se on niin käsittämättömän nätti ja siinä on niin kivoja hahmoja asdfjgkhjfsgjhdfafjshd

  (Vasta kaks kertaa käyny kattomassa, mun aivot on rikki.)

 3. Ilves Kirjoittaa:

  Mä en oo nähny sitä! Mee mun kaa kattoo!

 4. Enne Kirjoittaa:

  Joo, noin mä olin vähän päätellyt sun aiemmista aiheeseen liittyvistä jutuista :) Tammikuun puolessavälissä ollaan taas käymässä siellä päin, sit voisi ehkä, mutta en tiedä meneekö se niin pitkään.Blogroll

Minä muualla

Päheit nettisarjiksii

Kategoriat

Archives