Osoittaako tämä nyt sitten naiiviutta vai kypsyyttä?

13.01.2013 - 23:32 / Wolf.


Kategoria: Angst, Tulevaisuus.13 vastausta - “Osoittaako tämä nyt sitten naiiviutta vai kypsyyttä?”

 1. varna Kirjoittaa:

  mentäiskö naimisiin pliis

 2. tööt Kirjoittaa:

  Ajattele asiaa niin, että sun kävelyt Ruskan kanssa on se, milloin sä etsit itseäsi. Ainakin musta tuntuu siltä. Kauniita asioita ajattelet. Ja vitsit kun mä tiiän niin tasan mistä alueesta sä puhut, ei haittais itseänikään siellä oleskella.

 3. Marsa Kirjoittaa:

  Kuulostaa todella ihanalta. :) Kelpaisi mulle!

 4. Heidi Kirjoittaa:

  Tuo ei ole mitenkään mahdoton tila saavuttaa. Olet jo pitkällä, kun tiedät mitä haluat elämältäsi! Moni ei tiedä sitä koskaan…

 5. Shinea Kirjoittaa:

  Tommoset unelmat on niin parhaita <3 Itsekään en haaveile mistään Ibizan lomista tai halua etsiä itseäni missään huitsin tuppulassa.
  Ihan selvät sävelet mitä elämältä toivoisi tässä vaiheessa, ja ainakin tällä hetkellä tuntuu että paljon on saavutettavissa.
  Pidä unelmista kiinni :)

 6. Kuura Kirjoittaa:

  “… pieni kasvimaa, joka epäonnistuis joka vuosi mutta silti me aina istutettais kaikki uudestaan.”

  Saatoin nyyhkäistä, koska näen symbolismia kaikkialla (ja ehkä koska puhuttiin tästä uutenavuotena ja omenapuut ja muu sellainen on vain niin auts, kiitos vain, en tarvinnutkaan sydäntäni).

  Toivon niin, että vielä joskus menet, Susi-rakas, menet ja tulet onnelliseksi.

 7. Sis Kirjoittaa:

  <3

 8. Riikin Kirjoittaa:

  Huoh. Kuulostaa kyllä hyvältä. Eikun sitten elämänkumppania etsimään, ehkä tapaat jonkun joka lenkittää myös koiraansa ja miettii samanlaisia asioita!

 9. jokuvaan Kirjoittaa:

  samaistun, täysin. Mun unelmat on realistisia joskus ehkä 20 vuodenpäästä. Koska juurikin se arki ja turva ja että kaikki on jo valmiina.

  kyllä niin vielä käy, jos haluaa jotain noin paljon niin siihen kyllä päätyy vielä jotakin kautta.

 10. Emma Kirjoittaa:

  Samaistun kanssa, varsinkin tuohon “tän ikäisenä pitäisi”. Sitä saa kuulla hyvin monesta suunnasta. Jotenkin sitä ihmiset, jopa läheiset tuntuu ajattelevan miten “vääriä” mun haaveet siitä on että viettäisin elämäni tuon yhden saman miehen kanssa, ja toivoisin olevani turvallisen tylsähkössä arjessa jossa voisin peuhata lemmikkien kanssa ja rakastaa avoimesti. Jotenkin sellainen varmuus siitä että haluaa asettua aloilleen toisen kanssa tuntuu olevan sallittua vaan vanhemmille tai lestadiolaisille :) surullista mutta huvittavaa miten ihmiset on ahkeria valittamaan siitä miten toisen elämä ja toiveet on jotenkin huonompia kuin toisten.

 11. pau. Kirjoittaa:

  Heips, ajattelin vain tulla ilmottamaan että löysin blogin vasta ja ihastuin siihen kovasti! :) Odottelen innolla lisää postauksia :)

 12. Lintu Kirjoittaa:

  Ihana unelma. Älä päästä siitä irti :)

 13. Elmeri Kirjoittaa:

  Meidän pitää selvästi rakastua.Blogroll

Minä muualla

Päheit nettisarjiksii

Kategoriat

Archives