Teen kaikkeni

6.02.2013 - 2:51 / Wolf.


Kategoria: Angst, Eläintarinoita.3 vastausta - “Teen kaikkeni”

 1. Maija S. Kirjoittaa:

  Jos hän saa riittävästi liikuntaa ja huomiota ja sapuskaa, niin uskonpa että on tyytyväinen elämäänsä :)

 2. Lavuski Kirjoittaa:

  Totta kai hän on. Vastuuntuntoinen ja hellä omistaja on kaikkea mitä koira toivoo ihmisystävältään~

  Joskus mäkin mietin olenko hyvä omistaja omalle koiralleni (se täyttää 10), mutta kyllä mä olen. Mä rakastan sitä, ruokin ja liikutan, hellin ja lällyn ja olen olen laumanjohtaja, johon se voi turvautua jos ulkona pelottaa tai joku ihminen pelottaa sitä. :)

 3. inkubi Kirjoittaa:

  Koirat on ihania kun niitä halaa. Kattovat silleen kuin jotain hullua “mitä sä teet?? o_0” <3 xDBlogroll

Minä muualla

Päheit nettisarjiksii

Kategoriat

Archives