Public service announcement

7.03.2013 - 23:33 / Wolf.


Kategoria: Provo, Pyhä aivottomuus.8 vastausta - “Public service announcement”

 1. junko Kirjoittaa:

  Täyttä asiaa! ^^

 2. jacka Kirjoittaa:

  oletko hetero?

 3. Wolf Kirjoittaa:

  ^En (mikä on standardivastaukseni kaikkiin seksuaalisuuteeni liittyviin kysymyksiin, koska oikeesti oon samanaikaisesti viehättynyt kaikista enkä kenestäkään ja mitä vittua edes).

 4. jipe Kirjoittaa:

  Jännä miten transmies ei ole mies, mutta kalunsa menettänyt cis-mies sitten olisi. Siinä ei ole mitään muuta kuin pikkuruinen biologinen juttu. Surullista että eletään semmoisessa maailmassa jossa ihminen määritellään sen perusteella että mitä haarojen välistä löytyy. Ihan oikeasti.

  Pidä Wolf lippu korkealla. Oot ihan loisto persoona, vaikken sua muuta kuin tän sarjisblogin kautta oikein tunnekaan. Jos tunteminenkaan on hyvä sana. Mutta silti. Vaikutat just sellaiselta ihmiseltä johon tutustuisi mielellään. Toivottavasti sullakin vielä asiat helpottuisi.

  Tsemppiä täältä toiseltakin transjätkältä. Maailma on perseestä, mutta ne pienet hienot asiat mitä se pitää sisällään, niiden takia on hyvä jaksaa. :)

 5. Möme Kirjoittaa:

  Taiteesi on inspiroivaa meille muille, jotka emme mahdu normeihin, ja luullakseni avartavaa niille, jotka mahtuvat. Rohkeudestasi taidamme olla kaikki yhtä mieltä. :-)

 6. Heidi Kirjoittaa:

  Tämä blogi on selvittänyt minulle muutamin kuvin paljon asioita, joita en ennen tiennyt ja joita en ole uskaltanut jonkun loukkaamisen pelossa kysyä.

  Kiitos siitä siis sinulle!

 7. Nerdy Kirjoittaa:

  Musta on vaan hienoa että joku uskaltaa “tulla kaapista”. Todella moni elää pelossa tulla leimatuksi ja hylätyksi, koska tässä yhteiskunnassa oletetaan että kaikki mahtuvat samaan muottiin, vaikka todellisuudessa sinne ei mahdu kukaan.
  Miksi pitäisi kieltää ihmisiä olemasta omia personiaan, “erilaisuushan” on rikkautta.

  Btw, sun blogi on just mahtava :D

 8. Eva Kirjoittaa:

  Eläköön susi sorakuopassa!Blogroll

Minä muualla

Päheit nettisarjiksii

Kategoriat

Archives