Kevättä rinnassa

8.03.2013 - 19:47 / Wolf.
5 vastausta - “Kevättä rinnassa”

 1. Saga Kirjoittaa:

  joo sama fiilis kirjotuksiin lukemisessa ja ennakkotehtävien tekemisessä.. mitä enemmä hommaa sitä vähemmän saa aikaseksi, tai ainaki siltä se tuntuu! tiedän senki et positiivisempi ajattelutapa saa ihmeitä aikaan ja sitäki tässä yrittäis tavoitella välillä :D

 2. miinu Kirjoittaa:

  Älä ahistu!!! Kyllä aina kaikki jotenkin järjestyy. Ainakin uskoisin näin :)

  Niin ja et varsinkaan ollut viime kesänä, mitään painolastia. Korkeintaan pienen pienen höyhenen, mutta siinäkin tapauksessa, sun työpanos oli ainakin universumin arvoinen ja painoinen. :)

  Sun kynänjälkesi elää edelleen seinillä (Corto ja muut)ja nykyinen “uusi harjoittelija sukupolvi” oppii siivoamaan sun hienoilla ohjeilla. :)

 3. Tepe Kirjoittaa:

  I feel for you :/ Samanlaisia ajatuksia pyörii mielessä täälläkin. Mutta ehkä se joskus hyvällä lykyllä loppuu?

 4. nti Täti Kirjoittaa:

  Syöminen ja nukkuminen ovat jo ihan hyviä suorituksia ja olisit arvokas ihminen, vaikket edes niitä pystyisi tekemään.

  Ahdistus on ihan sallittu tunne ja se kuuluu elämään. On itse valittava, millä keinoin sen kanssa päättää pärjätä.

  Minua on lohduttanut tämä sarjis http://www.viruscomix.com/page540.html ja tietoisuustaitoihin (buddhalainen meditaatio, mindfullness) kuuluva ajatus siitä, että ajatukset ja tunteet ovat vain ajatuksia eivätkä totuuksia.

  Jos oma pää ei taivu rohkaistumaan ja väittämään vastaan “mörölle”, pientä todellisuustsekkausta: Työharjoittelupaikkaa ei tule, jos sitä ei hae. Harjoittelijan tehtävä on oppia, ei olla täysipainoista työvoimaa. Animaatio valmistuu vain tekemällä – mutta sinun ihmisarvosi ei riipu siitä, miten hyvä työ on tai valmistuuko se ylipäänsä.

  Mutta joo. Tuttu tunne. Itse lipsun helposti välttelytaktiikkaan, joka on todella huono strategia ja vain suurentaa “mörköä”. Jos vain voisin, haluaisin säästää kaikki muut samalta – siksi tämä ryöpsäys. Tsemppiä.

 5. artfag ex-merlin Kirjoittaa:

  Voi wolf, muista kuitenkin, että sulla on täällä monien ruutujen takana aivan mielettömän suuri joukko ihmisiä, jotka ihailee sua ja kannustaa sua jaksamaan! Oot ihan mielettömän upea tyyppi!Blogroll

Minä muualla

Päheit nettisarjiksii

Kategoriat

Archives