Kånken kantaa

21.03.2013 - 22:01 / Wolf.
3 vastausta - “Kånken kantaa”

 1. kiemura Kirjoittaa:

  Bryssel, ooh! Oliko hauskaa? Jonain päivänä viel meen sinne! (koska Tintti-museo! ;_;) Toivottavasti sait levättyä!
  Mä meen varmaan hermolevolle johonkin kylpylään sitten kun on kaikki hakuprosessit ohi xD

 2. Wolf Kirjoittaa:

  Oli hauskaa, en tosin nähnyt kaupunkia juuri lainkaan – mikä ei toki haitannut, kun en mä sinne kaupunkia katsomaan mennytkään. Tintti-museoonkaan en menny, mutten ookaan koskaan oikeen välittäny Tintistä (vaik keskustassa joidenkin rakennusten päätyihin maalatut Tintit oli kyllä hienoja). Ens kerralla sit, tää kerta oli enemmän nukkumista ja syömistä ja sosialisoimista.

  Onnea ennakkotehtäviin, toivottavasti tänä vuonna tärppää!

 3. kiemura Kirjoittaa:

  Kuulostaa kyllä hyvältä, erityisesti tuo nukkuminen ja syöminen! Ja tsemppiä kaikkiin kevään haasteisiin!

  Kiitos! Nyt on ainakin yhdet ennakkotehtävät loppusuoralla, vielä pitää tehdä niiden jälkeen sitten yksi satsi, jos saan kutsun pääsykokeeseen (yhdessä amiksessa oli semmoinen reilu systeemi, missä riittää, että tuo ennakkotehtävät vasta valintakoevaiheeseen mukaan!)Blogroll

Minä muualla

Päheit nettisarjiksii

Kategoriat

Archives