Nuorallakävelyä

21.03.2013 - 18:36 / Wolf.
3 vastausta - “Nuorallakävelyä”

  1. nti Täti Kirjoittaa:

    Onko opintotuki tosiaan pakko maksaa takaisin, jos opinnot ovat jääneet suorittamatta itsestä riippumattomista syistä (mielenterveyden rakoilu) vs. “tarkoituksella” (biletys, töiden teko tms. ajankäyttökysymykset)? Minulla on opintopisteissä yksi 11 op:n puolivuotinen jossa kyllä kävin pakollisissa opetuksissa (tarkistettavissa joo tiedekunnalta) mutten saanut kursseja läpi. Ei tullut mtn ongelmaa ja opintopisteet tuli kirittyä vasta puolentoista vuoden kuluttua kasaan.

    Toki olisin sitten valituslautakunnalle laittanut diagnoosillisen lääkärintodistuksen, jos olisivat ryhtyneet jotain urputtamaan. Täysipäiväistä opiskeluahan opintotuki edellyttää, suoritetut kurssit ovat käsittääkseni vain tapa mitata sitä.

  2. Serkku Kirjoittaa:

    Mä olen ainakin onnistunut pelastamaan opintotukeni takaisin maksulta lääkärintodistuksella useamman kerran. Nykyään ei onneksi tarvitse laskea pisteitä, kun oon jo toista vuotta kuntoutustuella (=työkyvyttömyyseläke, jota voi hakea, kun sairaslomaa tulee tietty määrä tietyssä ajassa. Kuntoutustuella saa opiskella ja tehdä vähän töitäkin jos jaksaa.)Blogroll

Minä muualla

Päheit nettisarjiksii

Kategoriat

Archives