Olen huono itseni aivopesemisessä, mutta yritän sinnikkäästi.

15.12.2013 - 2:04 / Wolf.




13 vastausta - “Olen huono itseni aivopesemisessä, mutta yritän sinnikkäästi.”

  1. sopuli Kirjoittaa:

    hurrrr…..jos nauttii tanssistaan se on
    tanssia? osaan tanssia kas kummaa! vaikka törmäilen seiniin ja sitä rataa…..

    ja seksi ei merkitse kaikkea. läheisyyttä on monenlaista.

    Ps. haluaisin ehkä olla sun lähellä, mut se ei oo mahollista. Mut ehkä sen sanominen merkittee sulle jotain kuitenki? eeh moi.

  2. sopuli Kirjoittaa:

    http://gotamessagefromtheactionman.blogspot.fi/

    jos tykkäisit. okei nyt hävittää. mut silti.

  3. sopuli Kirjoittaa:

    *hävettäää

    kuinka nolo voi ihminen olla? :DDD

  4. sopuli Kirjoittaa:

    taisiis…..äääh…

    miusta sie oot hieno ihminen ja maailma ei lopu. On muitakin jotka pohtii näitä asioita.

  5. Eevi Kirjoittaa:

    Onneksi näitä asioita ei tarvitse oppia kaikkea kerralla, vaikka se toki helpottaisi asioita.
    Sie olet kyllä just hyvä sellaisena kuin olet~
    Ja ah samaistun kyllä ajatukseen miksen ole Glen Keane ;;

  6. Erisa Kirjoittaa:

    Hyvä, että yrität aktiivisesti sisäistää. Se on jo jotain.

    sitä paitsi kaksi ensimmäistä on ylihehkutettuja ja sinä OLET JO NYT HYVÄ. Ymmärrän pyrkimyksen tulla paremmaksi ja on erittäin hyvä juttu kehittää itseään, mutta sanonpa nyt vain, että olet jo tässä vaiheessa yksi eniten tykkäämistäni piirtäjistä.

  7. Heta Kirjoittaa:

    Samaistun vahvasti tuohon ensimmäiseen, tosin itse koen oloni epämukavaksi ylipäätään ollessani baareissa/diskoissa jne., koska en välitä alkoholista saati sen tuomasta “rentoudesta”. Eihän niihin tietysti olisi pakko mennä, mutta kun tuntuu juuri siltä että “missaa jotain” (niin kuin mitä muka?!) ja haluaa yrittää olla kuin muutkin.

    …Eli halusin vain sanoa, ettet ole yksin, monia ahdistaa ihan vastaavat jutut.

  8. Remigis Kirjoittaa:

    Musta on hienoo että tiedostat että noi jutut on okei. Siihen ei kauheen moni samojen asioiden kanssa painiva pysty. Älä lannistu. :)

    Ja öö, itse olen yrittänyt psyykata itseäni olemaan stressaamatta tulevaisuudesta, koska ikinähän ei voi tietää, mitä se tuo tullessaan. Tämäkin on kyllä osa sarjaamme “vakuuttelen itselleni, mutta…”.

    Tarkotan että mun mielestä on hyväksi edes yrittää hyväksyä ittensä ja yrittää olla syyttämättä itseään asioista, jotka ei oikeesti ehkä oo niin isoja juttuja, kun voi tuntua. Vaikka se on vaikeaa, eikä kaikilla ole siihen voimia. Tsemppiä!

  9. Pahvi Kirjoittaa:

    Sä oot aina osa mun wolf packii, auuuuuuuuuuuu!!!

  10. nti Täti Kirjoittaa:

    Tunne voi olla teoriasta tosiaan pitkäänkin jäljessä. Meni 26v, ennen kuin näin jotain kaunista peilissä. Mutta sieltä se löytyi!

  11. Rappunen Kirjoittaa:

    Jokainenhan piirtää tyylillään. Jos muuttuisit maagisesti Glean Keaneksi, olisit Glen Keane ja saisit mainetta Glean Keanena, et omana itsenäsi.

    Sitäpaitsi, vaikka Keane onkin päässyt hyvin nuorena Disneylle töihin, ensimmäisen character designinhan hän on tehnyt \vasta\ vuonna -88, eli yli kolmekymppisenä. Debyyttityönsäkin luomiseen meni yli kolme vuotta, vaikka oli toisen animaattorin kanssa yhteistyössä.

    Oletko koskaan ottanut yhteyttä suomalaisiin animaationtekijöihin? Voisit hakea työharjoittelupaikkaa jostakin tuotannosta tai tuotantoyhtiöstä.

  12. Wolf Kirjoittaa:

    @Rappunen: Oon hakenu harjotteluun lähes kaikkiin suomalaisiin animaatiostudioihin, ja vaan yhestä ees tuli vastaus. Mä oon jo ihan hyväksyny sen, ettei musta tule animaattoria todennäköisesti ikinä, kun en ees mennyt oikeeseen kouluun (tai edes kouluun oikeassa maassa mun intressialueisiin nähden), enkä nyt muutenkaan oikeesti edes tiedä mitä helvettiä mä oikein haluan tehdä elämälläni. Et ei masenna kovin paljon ko. asia.

    Haluaisin vaan osata piirtää itseäni tyydyttävällä tavalla, ja tässä just yritän psyykata itseäni uskomaan, että voin oppia piirtämään hyvin omastakin mielestäni ilman, että mun tarvitsee muuttua Glen Keaneksi / Emily Huksi / Karl Kerschliksi / Faith Erin Hicksiksi / Tiitu Takaloksi / keneksi tahansa muuksi jota ihannoin epäterveellä tavalla.

  13. nti Täti Kirjoittaa:

    Oli muuten tosi huojentavaa tajuta kesällä, että kovasti tykkäämäni ja monien muidenkin suosikki Franquin (http://fi.wikipedia.org/wiki/Andr%C3%A9_Franquin) pystyi olemaan se rakastettujen sarjakuvien mahtava piirtäjä, vaikkei itse ollut oikein koskaan tyytyväinen piirrosjälkeensä ja kärsi pari hermoromahdusta, joiden aikana ei kyennyt piirtämään lainkaan. Todennäköisesti ammattitasolla itse on oman työnsä pahin kriitikko, ja ammattilaisia ovat he, jotka uskaltavat päästää töitä käsistään, vaikkeivät olisi täydellisen tyytyväisiä niihin. Minusta Miska Pähkinä ja tämä blogi osoittavat sen, että olet jo paitsi meidän lukijoiden mielestä todella hyvä piirtäjä, myös mitä ilmeisimmin tässä suhteessa ammattilainen, jos kerran et ole tyytyväinen upeaan jälkeesi.



Blogroll

Minä muualla

Päheit nettisarjiksii

Kategoriat

Archives