Haluan olla muumi

16.12.2013 - 3:33 / Wolf.


Kategoria: Joulukalenteri.3 vastausta - “Haluan olla muumi”

 1. kalmo Kirjoittaa:

  Mulla on sama fiilis. Joka syksy ja talvi.

 2. Asennevamma Kirjoittaa:

  Täysin sama fiilis, not so nice. Tsemppiä!

 3. joku_random Kirjoittaa:

  Mulla on ollu sama fiilis jo useemman vuoden. Nyt vasta alkanut muuttumaan ja nytkin hitaasti. Ja mitään mikä auttaisi, en pysty sanomaan, se apu tulee kustakin itsestään.

  Omalla kohdalla eräs suurimmista ongelmista oli asennoituminen opiskelua kohtaan. Olin jo feilannut muutamissa kouluissa ja jouduin ammatittomana vielä kerran opintojen pariin. Jatkoin samaa linjaa kuin aiemmin: olen hyvä ja teen tehtävät sen mukaisesti. Aika vain ei riittänyt kaiken perinpohjaiseen tekemiseen ja kohta takana oli hirveä vuori rästijuttuja.

  Stressi vei menohalut ja vasta vuosi sitten ymmärsin hellittää. Teen mitä jaksan ja tähtään pikemminkin selviämään koulusta kuin menestymään. Rentous on näkynyt paljon parempana läsnäolona tunneilla, mikä taas on johtanut ihan hyviin arvosanoihinkin. Vuosia ja vuosia sitten kadotettu into opetella asioita omalla ajallakin on palannut.

  Matkaa entiseen on vielä paljon, mutta joka viikko tuntuu olevan enemmän voimia itsensä toteuttamiseen kuin aiemmin.

  Mutta joo, en minä tosiaan tiedä yhtään mitään sinun tilanteesta, enkä muutenkaan osaa lohduttaa. Tiedän varsin hyvin, että muiden piristysyritykset menevät aina ohi omien korvien.

  Ja kaikesta huolimatta koetan sanoa, että se muutoksen tekevä voima on sulla jossain. Niin lohduttomalta kuin se välillä tuntuukin, niin sen löytämiseen voi mennä pitkäänkin, mutta kyllä se siellä jossain silti on.Blogroll

Minä muualla

Päheit nettisarjiksii

Kategoriat

Archives