Wolfin ihmisvihakoulussa tänään

19.12.2013 - 21:11 / Wolf.Kategoria: Joulukalenteri.8 vastausta - “Wolfin ihmisvihakoulussa tänään”

 1. Ryhis Kirjoittaa:

  Täytyy katsoa, kiitos vinkistä D: !

 2. Blain Kirjoittaa:

  Noi rullautuneet selkäevät…

 3. Elppi Kirjoittaa:

  Perkele.

 4. Bluebird Kirjoittaa:

  Tiedän katsovani tämän kulmat kurtussa ja kyyneleet silmissä, mutta haluan silti katsoa. Mistä moisen löytäisi katsottavaksi?

 5. Stalkkeri Kirjoittaa:

  Aion kyllä katsoa tuon! Inhottaa, kun valaita sun muita pyydystetään luonnosta ja laitetaan temppuilemaan ihmisten mieliksi. Ja vaikkei niitä laitettaisikaan temppuilemaan, niin missään eläinpuistossa ei ole niin isoa allasta, että iso miekkavalas (tai edes pullonokkadelfiini) pystyisi elämään siellä niinkuin luonnossa. Eikä niinnä altaissa ole edes mitään hiekkapohjia, kiviä tai kallioita, mitä löytyy oikeasta merestä. Onneksi Suomessa ei ole vastaavia paikkoja muualla kuin Särkänniemessä – eikä sinnekään voi tuoda uusia delfiinejä, kun niiden maahantuonti on kielletty.

  Oletko muuten katsonut The Cove – meren salaisuus-dokumentin?

 6. Wolf Kirjoittaa:

  Oon kattonu The Coven ja itkin aika paljon sitäkin tiiraillessani, vaikka se tuntu keskittyvän aika paljon niihin aktivisteihin. Hyvä dokkari joka tapauksessa, oon seuraillu cove guardianeja jo pari vuotta aika intensiivisesti, ei oo moni asia emotionaalisesti intensiivisempää ku se ku kattoo niiden livestreamia Taijista ja näkee reaaliaikasesti sen, miten se vesi muuttuu punaseks…

  Mähän nyt en hyväksy villieläinten systemaattista vangitsemista missään tilanteessa, eli kaikki eläintarhat ja muut on musta järkyttäviä, mutta valaiden pitäminen nyt varsinkin on kuvottavuusasteeltaan samaa luokkaa kuin muinaiset ihmiseläintarhat.

  @Bluebird, mä katoin sen Netflixistä, mut mul on käytös jenkkiversio, eli en osaa sanoa onks sitä suomalaisessa versiossa. Jenkkiversionhan saa käyttöön asentamalla selaimeen lisäosan, esim. Media Hintin tms.

 7. Kitty Kirjoittaa:

  The Cove oli aivan hirveä, oon säästellyt Blackfishiä synkkiin hetkiin. Näin viime kesänä Alaskassa vapaana miekkavalaita, ja sen jälkeen en ole voinut ymmärtää et miten joku voi edes ajatella sellasen jylhyyden vangitsemista. huoh. Ja Sea Worldit ja tollaset viel naamioi sen rääkkäämisen tiedottamisen,meriensuojelemisen ja opetuksen alle, joka on vielä kuvottavampaa.

  pst, ihanasti piirretty merkintä taas.

 8. inkubi Kirjoittaa:

  Noniin nestehukkahan tän kattomisesta tulee mut silti pitää näppeihin saada. Prkl.Blogroll

Minä muualla

Päheit nettisarjiksii

Kategoriat

Archives