Yksinkertaista mutta tehokasta

30.03.2014 - 22:37 / Wolf.
4 vastausta - “Yksinkertaista mutta tehokasta”

 1. Skjere Kirjoittaa:

  Itse olen huomannut näprääväni pitkähihaisten paitojen/huppareiden hihoja ahdistavissa tilanteissa. Ja kun sanon näprätä, niin tarkoitan etten muuhun oikein keskitykään ja se saattaa mennä jopa hurjan raivokkaaksi kankaan nyhjäämiseksi. Jos ei ole pitkiä hihoja, niin paidan helmalle voi tehdä saman. Jotenkin myös vaikeista asioista puhuminen helpottuu, kun käsillä voi nyplätä jotain. Joten olen ihan samaa mieltä tässä asiassa ja kannatan kokeilemaan!

 2. Saiccu Kirjoittaa:

  Täytyypä kokeilla, vaikka mulla on laukku täynnä kaikkea “turhaa” just in case of emergency (näytän kauppaankin mennessä siltä, että olisin lähdössä viikon reissuun vähintään), johon kuuluu rauhottavat, kirja (tällä hetken luen Mrs. Frisby and the Rats of NIMH), Nintendo DS ja sen semmoista.
  Jos olen automatkalla ja alkaa puskea paniikkia, niin alan selaamaan kalenteria tai jotain mitä laukusta käteeni saan.

 3. nti Täti Kirjoittaa:

  Haa, enpäs tajunnutkaan tämän olevan joku laajempikin juttu. Itse imeskelin Carmoliksia, kun itkuun purskahtaminen tai tilanteesta pois juokseminen olivat liian lähellä. Sopivan vahvaa ja toisaalta pahanmakuista, toisaalta makeaa siihen, että toimi. Viime aikoina lähinnä uimassa tai suihkussa käyminen ja kämmenselkien hively ovat maadoittaneet hyvin, kun tavoitteena on ennemmin mielihyvän tavoittaminen.

 4. Elmeri Kirjoittaa:

  Mulla on usein vieraissa kaupungeissa mukana käden ulottuvilla noppa, jonka sain eräältä mukavalta pelikaupan tyypiltä eräällä mukavalla Helsingin reissulla. Se toimii mulla tunto- ja näköaistin stimuloijana. Käytän sitä myös apuna hengitysharjoituksissa: pyörittelen silmäluvut yhdestä neljään sisäänhengityksellä, ja uloshengityksellä 1-6. Aika kokonaisvaltaista, mut se on just hyvä, kun ei siinä muuhun ehdi keskittyä. Sillä saa lisäksi satunnaislukuja. >:–)

  Sit joskus kun ahdistaa ihan sanomattoman paljon, keskityn kuuntelemaan Noah and the Whalen levyn The First Days of Spring ja sit tuntuu paremmalta.

  Sormien siveleminen tepsii mulla aika hyvin, pitääpä muistaa ottaa tavaksi!Blogroll

Minä muualla

Päheit nettisarjiksii

Kategoriat

Archives