Mitä on ilma

8.09.2014 - 21:09 / Wolf.
8 vastausta - “Mitä on ilma”

 1. Taneli Kirjoittaa:

  Oltiin tosi otettuja Jeren kaa, ku tunnistit meidät! <3 Ja albumisi oli ihan mahtava ja toivottavasti saat monta kappaletta myytyä! Iih!

 2. kulkutauti Kirjoittaa:

  Olin ovela ja lähetin mun äidin ostamaan tota, ku en ite Helsinkiin asti päässy raahautuu. Harmi koska kovin olisin halunnut tavata. No mutta. Kovasti odotan että ajautuu tuo alppari kotiovelle asti!

 3. Katja Kirjoittaa:

  En uskaltanu jäädä juttelee, kun ihmiset on pelottavia, mutta kiitos ihanasta omistuspiirroksesta! Mihin hintaan sulta saisi tilata Miska Pähkinää?

 4. Saiccu Kirjoittaa:

  Aijai, pakko saada tuo albumi! Tosin tämän hetkinen rahatilanteeni pissii silmämunaani sen verran, että täytyy katsoa mikä on tilanne ensikuussa.

 5. Mikko Kirjoittaa:

  Voi, nyt harmittaa oma sosiaalinen vaivaantumiseni, kun en omaan laitokseeni uskaltanut omistuskirjoitusta ja -kuvitusta ottaa. Vaan ehkä albumin kuvat riittävät.

  Ja nyt kun uskallan tässä kirjoittaa tänne blogiin, niin itse albumi oli myös ihana! Siitä kiitokset. Luontotematiikka etenkin hymyilytti, luonnonvoimat kun eivät tuomitse ja määrittele samalla tavalla kuin ihmiset. (Toisaalta minulle tuli mieleen myös Sielun Veljien Lammassusi-kappale, mutta se taitaa olla hiukan ahdistavampi näkökulma asiaan.)

  Eli kaipa siinä on jonkinlainen hyvä syy, miksi olet jokaisen lukijan ansainnut.

 6. Mikko Kirjoittaa:

  Juuri tänään luin Kettujumalan ja voi kuules oli hyvä.
  Rehellisesti sanoen vähän jännitti että miten pystyt ylittämään Miska Pähkinän, mutta jotenkin ihmeessä pystyit. En lähde vertailemaan teoksia laadullisesti vaan tarkoitan että löytyi uusi näkökulma teemaan ja se oli aivan huikeesti kerrottu.

  P.S.

  Oli muuten viimein hauska nähdä sut ja saada signeeraus. Multa taitaa puuttua Miska Pähkinästä se, joten täytyy ensikerralla ottaa se mukaan.

 7. Elmeri Kirjoittaa:

  Hihih mulla on kohta synttärit….. :—) Kerrankin tiedän mitä haluan lahjaksi!!

 8. Stina Kirjoittaa:

  Hei, oli hauskaa tavata festareilla. Tulin tänne yrittämään, jos saisin kirjoitetuksi ajatuksiani johonkin muotoon. Yritin sunnuntaina jotain änkyttää, mutta siinä nyt ääneen en oikein osannut kun meinasi tulla itku silmään. :D

  Ostin perjantaina Kettujumalan, ja luin sen, ja olin ensinnäkin erittäin vaikuttunut kerrontasi keinoista. Hyvin kaunista ja hienovaraista. Värikäs naamari harmaita taustoja vasten, siirtymät, ilmeet, DIALOGI (joka on minulle prosaistina tärkeää) kaikki, aaaaah harvoin näkee niin hienoa työtä!

  Luin sitten tätä blogiasikin. Olen itse kokenut ja käynyt läpi joitakin hyvin samanlaisia tunteita ja tilanteita kuin sinä, liittyen erityisesti sosiaaliseen ahdistukseen, ja taitavasti toteutetut tunnetilojen kuvauksesi auttoivat avaamaan ymmärrystäni itsestäni.

  En minä nyt näköjään tähänkään mitään kovin järkevää osaa kirjoittaa.

  Pusken eteenpäin.

  Sekä Kettujumalaa että tätä blogia lukiessa tuli sellainen raskas surun tunne rintakehään, samaan aikaan tunsin niitä omia tunteitani ja syvää hätää puolestasi, vaikka oletkin ihan tuiki tuntematon ihminen, ja suurta vihaa kaikista vääryyksistä mitä sinulle on tapahtunut.

  Ja sitten samalla, kun itsellä menee niin hyvin nyt, niin sekin vähän tavallaan surettaa, koska kaikilla ei mene niin kivasti vielä. (En siis puhu sinusta nyt vaan yleisesti.)

  Eihän elämä koskaan täydellistä ole, mutta kuitenkin.

  Minä kuvailin omaa olemistani joskus niin, että kiipeän suoravuorta pitkin. Jokainen liikahdus saa kivet vierimään ja valumaan, ja siinä pitäisi sitten päästä ylöspäin. Takana häämöttää pimeä rotko, jonne kivet putoavat, ja minä valun sitä rotkoa kohti.

  Susi sorakuopassa kuulosti siis tutulta.

  Nykyään soravuoreni on kova, jylhä kallio, jonka päälle olen rakentanut kartanon. Siellä kartanossa on monia huoneita, joista yksi on itsensärakastamishuone. Siellä soi biisi, jossa lauletaan “every inch of you is perfect from the bottom to the top” ja siellä on villasukkia ja teenjuontia ja kauniita esineitä. Menen sinne rakastamaan itseäni silloin, kun olen niin ruma että ulos meneminen kuulostaa naurettavalta idealta.

  Minusta tuntuu, että sinäkin tarvitsisit itsensärakastamishuoneen. Siellä on maailman paras ja varpaista päälakeen asti täydellinen, vaikka olisi millainen, vaikka olisi sellainen kuin minä.

  Toivon sinulle kaikkea hyvää, lämpöä talveen, lunta ja ilmapalloja. Toivon myös, että tavataan joskus jossain! Olisi hauska keskustella taiteesta ja söpöistä homosarjakuvista.

  -StinaBlogroll

Minä muualla

Päheit nettisarjiksii

Kategoriat

Archives