Koirakuvaspämmi

13.10.2014 - 18:05 / Wolf.


Kategoria: Eläintarinoita, Jee.14 vastausta - “Koirakuvaspämmi”

 1. gao Kirjoittaa:

  on se Ruska niin suloinen, tahtoisin vain rapsuttaa sitä niin kovasti *ww* ja onhan omistajakin onnellinen kun on tuollainen kasa olemassa ♥

 2. skjere Kirjoittaa:

  Voi luoja mikä nappisilmä!

 3. Kuuda Kirjoittaa:

  En kestä tota naamaa <3 Onko Ruska venäjältä adoptoitu kenties? On niin samaa sarjaa kaverini koiran kanssa, tuli vaan mieleen.

 4. Wolf Kirjoittaa:

  Ruska on virolainen, mutta osaa se enemmän venäjää ku minä (ymmärtää jotain käskyjä), et melkein sukua selvästi.

 5. Kettu Kirjoittaa:

  Voi toista kun sillä on kiltti ilme! <3 Voin niin kuvitella, miten se on repinyt roskapussin yksin ollessaan ja sitten kattelee pää kallellaan ja häntä heiluen silmiin ja on sitä mieltä että Ruska vähäsen puuhas, eiks ollu kiva! :D
  Ihan on semmoinen, että pitäis halia ja pusutella moista söpöläistä. Olet sinä onnellinen, kun sulla on tuommoinen kaveri :)

 6. Dirus Kirjoittaa:

  Awww ootte kyllä söpsöi molemmat :3

 7. Maija Kirjoittaa:

  Voi kiesus miten ihana! Sellainen koira kuin omistaja, näemmä :)

 8. Vili Kirjoittaa:

  Älä viitti olla noin komee, ok? :(

 9. Derego Kirjoittaa:

  “Kettujumalaa palelee” saapui just sopivasti perjantaiksi – nyt sohvalle lueskelemaan. Kiitos ja viikonloput myös Ruskalle !

 10. hukka Kirjoittaa:

  Ruska on kyllä maailman söpöin! :)

 11. Simba Kirjoittaa:

  Onko tietoa mitä eri rotuja Ruskassa on? Todella kaunis, alkukantaisen näköinen koira! :)

 12. Wolf Kirjoittaa:

  Taustat on täysin hämärän peitossa (eli siis sen elämästä ennen koiratarhalle tuloa ei tiedetä yhtään mitään), eli ei voi tietää mitä siinä on. Joku metsästyskoirasekoitus se on, ulkonäöstä ja riistavietistä päätellen. Jotain laikaa siinä varmaan on, kuten noissa virolaisissa yleensä, ja väritykseltään se on ihan jämtlanninpystykorva, vaan kolmanneksen pienempi ja häntä tiukemmin kiertynyt.

  Kaikki ymmärtämättömät ohikulkijat tulee aina kiven kovaa väittämään sen olevan husky, mutta ei oo kyllä mitään rekikoiraa nähnykään. Kai se on sit se, et husky on ainoo arktinen pystykorva minkä ne tietää, niin tottahan sit kaikki arktiset pystykorvat on huskyja.

 13. naukuvika Kirjoittaa:

  Niin julmetun söpö hauva ja silmiin pistää miten iloiselta ja onnelliselta hän vaikuttaa kanssasi :) Kiitos kirjasta, tuli postissa, mutta unohdin lähettää kiitokseni :’)<3

 14. Erisa Kirjoittaa:

  Oho miks oon missannu tän. Ihana! <3Blogroll

Minä muualla

Päheit nettisarjiksii

Kategoriat

Archives