Terveydenhuoltomme rautainen ammattitaito

30.11.2014 - 1:37 / Wolf.
10 vastausta - “Terveydenhuoltomme rautainen ammattitaito”

 1. lonkuu Kirjoittaa:

  Voihan se olla että sulta onkin leikattu kitarisat? :D mulla ne menee aina sekasin ja en oo ikinä varma kummat multa nyt leikattiinkaa.

 2. Random Kirjoittaa:

  Käsittääkseni nielurisat voi kyllä kasvaa takaisin. o__o

 3. Wolf Kirjoittaa:

  Multa on leikattu sekä kita- että nielurisat ja niiden leikkausten välissä oli vuosia, eli ei voi mennä sekaisin. Ja kai teoriassa voi kasvaa sitä kudosta jossain määrin takaisin, mutta oon kyllä tän kurkkukipukierteeni aikana itsekin sinne kurkkuuni katsonut, eikä siellä tod mitään risoja ole. Mun nielu on vähän hassun näköinen ollut aina siitä nielurisojen poistosta asti (tai siis leikkauskohdat ei ole symmetriset), että voi olla et se katto vaan joo jotain härpäkettä siellä ja sattuu niin iha sama.

 4. Au Kirjoittaa:

  Piirrät ittes jotenkin sellasella tavalla mikä on jotenki älyttömän viehättävä… oot niinku fiktiivinen crush mutta sitten ootkin oikea.

  SORI, vähän kuullosti nyt varmaan creepyltä.. :D

 5. Erisa Kirjoittaa:

  Tulee joo välillä mielenkiintoisia tapauksia terveydenhuollon kanssa…

  Ja muuten, olen samaa mieltä kuin Au. (:

 6. OulunkyläBluez Kirjoittaa:

  Öhhh… Sun piirrustustyypi on ärsyttävä… Piirtämällä pienin ilmein saa koomisemmat tilanteet aikaan. Mut tää on vaa mun mielipide. Jos joku ei tykkää nii se on sun ongelm! Älkääkä tulko huutelee turhaan koska ”pilasin” lemppari bloginne.

 7. Miu Kirjoittaa:

  Tuskinpa tässä nyt ollaan ala-asteikäisiä joiden lemppariblogi menee “pilalle” jos joku ei siitä tykkää…

 8. nti Täti Kirjoittaa:

  Tietysti voidaan kysyä, mitä helvettiä OulunkyläBluez täällä blogissa tekee, jos piirrostyyli ärsyttää niin paljon ettei kultainen sääntö “jos ei ole mitään rakentavaa sanottavaa, älä sano” pääsi unohtumaan. Wolfilla ei ole minkäänlaista velvollisuutta tai tuskin intressiäkään muuttaa tyyliään siksi, että sinä et tykkää – eikä kukaan kysynyt mielipidettäsi, joten kukahan se täällä turhaan valittaa…

  Resepteihin muuten löytyy oletuksena tietyt sanat siitä mihin tarkoitukseen lääke on määrätty, ja jos sattuu osumaan väärään kohtaan pudotusvalikosta / ei jaksa vaihtaa oletusta osuvampaan, tulee juuri tällaisia tilanteita. :D

 9. Dirus Kirjoittaa:

  Haha toi terveyrenhualto on kyl aika syvältä. Tuntuu olevan ihan sama että minne mennää, tosin yksityisiltä sitten löytyy laarukkaampaa, kunnei oo riippuvaisii kuntien ja valtion rahoista yms…

  Mulla on esim astma ja mentiin sit astmanpahentuman takia käymää terveyskeskuksessa, sitten siellä ne kaksi ihanaista ihmistä kirjotti mun diagnoosiksi flunssan.. :D Sitä enne käväsin kyl koulun terkal, mutta seki anto vaa jonku pastillin imeskeltäväks ??

  Yksityisissä sit on vaan hankalampi se että se nimenomaa maksaa.. Aina pitäs olla miljonääri että sut otettas kunnolla huomioon, ihan sama mitä se koskee.

 10. hra Setä Kirjoittaa:

  Voi. Mä luulin, että nti Täti kirjoittaa aina asialliseen sävyyn, mutta tarraantui höpön ihmisen kommenttiin aika lapsekkain ottein. :’3

  Toinen ruutu(?) sai hajoomaan.
  “Ota nää ja painu kuuseen.”Blogroll

Minä muualla

Päheit nettisarjiksii

Kategoriat

Archives