Joulukalenteri

1.12.2014 - 19:27 / Wolf.


Hei vaan mussut, tässäpä olisi ilmoitusluontoista asiaa Sorakuopan kuudennesta joulukalenterista:

Olen käsikirjoittanut sen. Mutta tilanne on se, että olen just nyt ekaa kertaa sitten kesän 2011 tilanteessa, jossa mun täytyy herätä kello 6 joka aamu ja painua työnkaltaiseen ympäristöön kahdeksaksi tunniksi, minkä vuoksi mulla on aikaa ja energiaa äärettömän rajallisesti. Pyrin siihen, että noin suunnilleen 24 luukkua olisi joulukuun aikana mahdollisesti julkaistu. En voi luvata minkäänlaista yhdenmukaista laatutasoa tai pysyväni minkäänlaisessa aikataulussa, tai edes selviäväni tästä loppuun asti. Aluksi ajattelin, että pitää jättää koko paska sikseen, mutta en vaan kestä ajatusta ekasta kalenterittomasta joulusta, kun muutenkin päivitystahti on ollut perseestä elämäntilanteen ja pään ja muiden asioiden takia.

Eli tota sori, aika pienet tsäänssit et tänään tulis mitään. Mä yritän anyway.

Kategoria: Pyhä aivottomuus.Yksi vastaus - “Joulukalenteri”

  1. Dirus Kirjoittaa:

    Hei ei immeiset siihen kuole josset ny piäkkään kalenteria, elä missää nimes ota itelles paineita tästä hyvä ihminen D:

    Muistaisit ottaa rennosti sillonku sulla on siihen ees pikkasen aikaa, eläkä täytä sitä millään mukamas-velvollisuuksillaBlogroll

Minä muualla

Päheit nettisarjiksii

Kategoriat

Archives